Hej på er alla gamla vänner

publicerat i Allmänt;
Hej! Nu e jag här igen på min gamla blogg. Det var i september 2010 som jag skrev sist och mycket har hänt. Jag har varit på Facebook och det var väl trevligt till den grad att alla höll sig uppdaterade vad man gjorde så telefonen började ringa mindre och mindre och alla visste vad jag höll på med. Sen gick det i andra ledet då vänners vänner också visste vad man gjorde och då till slut la jag av:((

Jodå jag mår bra. Har just förstås legat i världen förkylning och 40 graders feber men det är mina små illbattingar till barnbarn som smittar mig. Jag har 4 stycken nu Emilia 9 år, Gustav 3,5 Linnéa 2 och Alfons 1.5.

Jag har som sagt mycket att göra med mina barnbarn men träningen håller jag på med fortfarande och det håller mig igång och sen har vi vår kylfirma igång så det är mycket med det också.

Rest har vi gjort jag och Pippis. Dublin. Gdansk och senast Prag vilket var helt underbart. Att upptäcka denna staden med all sin historik och goda mat gjorde att resan blev en underbar upplevelse.

Nu är det snart Påsk och på Långfredag kommer alla barn och barnbarn. Det jobbigaste är att alla äter inte sammma mat. LCHF glutenallergiker allergiker vegatarianer osv men det löser sig......Mumin kan ännu.

Ni som inte sett mina små barnbarn kommmer här ett litet smakprov!! Och hjärltigt välkommna åter till min
blogg!! Här är alla fyra barnbarnen Gustav Linnéa Emilia och Alfons Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Fina barnbarn har du...OJ va mycket olika mat du måste laga, men det fixar väl du fniss



Glöm inte bort dig själv bara=) Ja du det är på gott&ont man har blogg och FB.

Men man får nog inte ta allt personligt, jag skriver massor, inte alltid jag får respons på det jag skriver..men skit samma jag skriver för att det är kul.



Ha nu en riktigt skön Påsk, kram goa Mumin

Kommentera inlägget här :