Att jag inte kan skriva kontinuerligt på den här bloggen....

publicerat i Allmänt;
det är ju konstigt....men jag glömmer bort att jag har bloggen eftersom det var så längesen som jag skrev här.
Ja ja i helgen hade vi Fars dags firande. Alla barn och barnbarn var här och åt middag. Jag hade gjort 3 st skinkstekar och 2 tårtor och smack allt åts upp....jag trodde inte det var sant men gott att det smakade bra.
 
Moster Karin busade med barnen och skrämde dem och det bar sig inte bättre än att Linnéa hamnade i morfars bananplanta bara tjofs....det såg så roligt ut att vi skratta så vi grät:)) Och vad det månde bliva av bananplantan det vet jag inte den ser lite vissen ut ha ha.
 
Sover gör jag som en stock men jag har fått sån allergi....jag vet inte av vad.....men tabletterna är det inte för det har jag provat att vara utan och det hjälpte inte. Ja får se om det går över....äter lite antihistaminer för att få bort värsta klådan....
 
Idag har det varit shoppingtime....var hos slaktaren och köpte massa kött som jag packetera och frös in så nu har vi mat ett bra tag framöver....sen gjorde jag en nötstek till middag och Pippis han äter och äter ha ha.
 
Sen gjorde jag mitt linfröbröd ikväll......tål ju inte gluten och nu har jag lagt av med laktos också för magen reagerar när jag äter mjölkprodukter så det är mycket jag får välja bort fast det finns ju laktosfria livsmedel att köpa om man vill det.
 
Sen fick kroppen sig en omgång i kväll. Tog fram motionscykeln och cykla en halvtimme och tog en halvtimmes styrkegympa efteråt sen in i duschen så nu känns det skönt.
 
Nä nu får ni ha en god natts sömn! Kram Mumin

Aj aj nu har jag sumpat er lite.....

publicerat i Allmänt;
men jag är här nu ha ha. Har haft barnbarnen här ett par dagar och sen så flyter det på utan paus så det vill till att hinna med....men nu i Alla Helgonatider tycker jag det är så mysigt att tända ljus och tänka lite grann på dem som inte finns hos oss längre.
 
Jag saknar dem som gått bort jättemycket och jag kan komma på mig själv att undra hur dem hade tänkt i situatoner som jag måste ta beslut om själv.
 
Annars tycker jag det är så skönt att denna tiden har kommit. November är den bästa månaden på året....förväntningar före advent och födelsedag.....ja jag gillar detta verkligen.
 
Hallowen har jag inget för bara amerikanskt påhitt. Jag har varit i LA men skulle aldrig vilja åka dit igen. Så märkvärdigt och konstlat.....
 
Sen har jag ju f¨ått byta medicin och det är alldeles utmärkt.....inte alls så stirrig och sover gott gör jag också så där har lille doktorn prickat rätt igen....han e för go min lille doktor......skrattar och pratar om vartannat....men tyvärr är han gammal så jag har sagt till honom att sluta det får han INTE :))
 
 
Nä hörrni ha en skön helg på er! Kram alla vänner! Mumin