Nu ska vi se om jag har lyckats ändra på bloggen!

publicerat i Allmänt;
Jag har ju inte kunnat göra nya rader och jag lyckades gå in i HTML koden och greja detta:)) Hoppas också att bliderna kommer rätt också!
 
Jag har fått sån allergi:(( Fick ta cortison igår för att det skulle gå bort....å jag tänkte i mitt stilla sinne att det var den nya sömnmedicinen som jag inte tålde...så jag tog ingen tablett i natt och jag har väl sovit 3 timmar ungefär, suck, men allergin är borta.
 
Jaha då börjar vi på ruta 1 igen när det gäller sömnen. Fan också det är så jobbigt att jag inte kan sova och nu när jag sov gott så tål jag inte medicinen!! Typiskt.....
 
Ja jag får försöka vara uppe idag och plåga mig så jag inte lägger mig och sover för då somnar jag absolut inte i natt....jag ska börja på mitt broderi tänkte jag.....men jag ser ju så dåligt så det får bli buteljbottnarna till glasögon som får fram.
 
Ha en go dag! Kram Mumin
 
 
En liten bild från Luxemburg och Moseldalen....å vad vackert det var där!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Men stackars dej..det är jättejobbigt att inte få sova! Det har jag inga problem med..som tur är.
Jaså du gillar broderier.Jag broderade massor förr, men nu har jag inte tagit i nåt handarbete på länge. Det är ju väldigt avkopplande o trevligt. jag ser inte så bra heller. Måste besrälla tid hos optikern snarast. I morgon har jag återbesök på lungkliniken i Gävle. Då får jag höra hur läget är. Har hostat mycket i dag.
Jag var ju på dans i söndags och det var roligto gick jättebra. Många som saknat mej.
Ha det bra Mumin och hoppas sömnen rättar till sej.KRAMKRAM!

Kommentera inlägget här :