En skön och vilsam dag

publicerat i Allmänt;
Ja ibland måste man ju ta det lite easyt.....Pippis ligger och snorar och jag vill inte ha det för jag blir så jäkla sjuk av hans baciller:(
 
 
Jag var så trött idag så jag sov faktiskt middag i 2 timmar....det var skönt men sen fick jag lite shoppinglust och begav mig för att köpa lite gott till helgen...räkor och vin och sen hade dem extrapris på oxfilé så det stoppade jag ner i korgen ha ha.
 
I morgon hade jag tänkt att gå på vattengympa. Fast det är tidigt....redan 8 på morgonen men jag har god lust att testa.....ja vi får se...ni får ha en god natt! Kram

Hej igen på er!

publicerat i Allmänt;
Jag ber om ursäkt att jag inte skrivit sen i julas....jag vet inte varför riktigt...men nu är jag här:)
 
Om vi ska ta det kortfattat kan vi börja med hälsan. Den har varit sisådär sen jag hade mitt race före jul...jisses va sjuk jag var men nu ligger Pippis i influensa och den vill jag inte ha!!!
 
Mina leder är inte vad dem skulle vara. Jag har så ont i knät och i axeln men knät är värst. Det är utslitet så nu har jag köpt nyponpulver för och se om det ger med sig men annars remiss till ortoped och troligtvis kommer dem att byta ut knäleden....ja ja det får gå....sen har jag börjat med LCHF diet....kanonbra....att äta ägg och bacon till frukost är ju hur bra som helst och jag håller mig mätt väldigt länge så nu får vi se om jag tappar mina 10 kg som jag vill:))
 
Sen har jag fått en ny sömnmedicin som verkar förträffligt. Jag har kunnat sluta med 2 av mina mediciner som jag bytt ut mot den nya. Jag som var uppe och nattvandrade ligger numera och sover hela natten och vaknar sisådär vid 7 -8 snåret. Perfekt!
 
Tränar gör jag också. Det var så att jag gick till sjukgymnasten med mitt knä och jag trivdes så bra så jag löste ett gymkort på stället som leds av sjukgymnaster och det är så bra för det finns alltid någon man kan fråga om man inte riktigt vet hur man ska bete sig.
 
Sen har Pippis fyllt 60 år och det firade vi på ett ställe nära Göteborg ett spa där vi var alla både barn och barnbarn. Jag har sparat till detta länge och det blev en succé. Varmt härligt vatten och härliga badkar där man kunde gnida in sig med havssalt och man blev så len så len....
 
Vi var och titta på Jerry Williams också jag och Pippis. Vi flög upp till Stockholm och bodde i Gamla stan. Gick på Gyllene Freden och åt det var mycket trevligt sen så var vi och såg den gamle rockkungen och ja.....det var sådär....han börjar tackla av den gamle räven. Nästa dag tog vi Djurgårdsfärjan till Skansen men jag hade behövt en rulator eller nåt för mitt knä höll på att gå av av allt gående men jag höll Pippis under armen så jag fick stöd:)
 
Annars allt sig likt....barnbarnen mår bra och bara växer så det knakar. Det är roligt nu när dem börjar förstå lite mera......och dem gillar att komma till mormor farmor ha ha.
 
 
Ja det var väl i stort sett lite vad som hänt....jag ska försöka bättra mig och skriva här på bloggen.
 
Kram alla! Mumin