Hej på er!

publicerat i Allmänt;

Känner att nu är det dags att ta upp bloggandet igen....det har hänt mycket denna sommaren och den har varit väldigt slitsam. Har inte haft någon vila direkt utan full fart hela tiden så jag känner mig en aning trött och vill gärna ha ett par dagar eller en vecka borta från detta huset. Men vi får välan se vad plånboken säger om detta.

Mina barnbarn har jag haft ganska mycket och visst är det roligt men det är jobbigt också, helst när man börjar bli till åren. Jag har kommit underfund med att jag inte är 30 längre:))

Åsså har jag blivit FARMOR till ett gullegryn som heter Alfons, den 23 juli såg han sitt första ljus och är sååå gullig. Så nu har jag 4 barnbarn och det på mindre än 2 år....det ni!!

Sen gick svärmor bort den 20 juli och det har varit väldigt mycket pappersarbete som legat i min hand. Det är bouppteckning idag så Pippis är iväg.

Annars som sagt, skötsel av hus och trädgård och jag tycker sommaren är jobbig när man har hus att sköta. Hade inte Pippis funnits hade jag aldrig bott i hus, men han vägrar att flytta.

Lite bilder kanske..........Detta är Gustav som hunnit fylla 2 år....världens goaste men också jättebusigÅsså Linnéa som hunnit bli ett halvår och bonusbarnbarnet Emilia som är 7Alfons bara 3 timmar gammal:))Till sist jag och min goa granne på midsommar....då hade jag kul:)

Kram ha det gott! Mumin