Bipolärt......

publicerat i Allmänt;
vet ni vad det är? Jo det är att man är riktigt sjuk och har ett namn på sin psykiska sjukdom. Jag som trodde att jag var allmänt knäpp:))
 
Som jag har ätit mediciner i mitt liv utan att det har fungerat och alla i min omgivning har stått ut med mig och jag med dem....jo så har det varit.....i o med att jag inte varit frisk har jag sett allting ur ett annat perspektiv och det är inte så lätt att förstå om man är frisk och ser det ur den vinkeln.
 
Jag tror att det är många människor som är bipolära utan att veta om det....ta tex adhd....hur många vet att dem har det??
 
Ja i alla fall jag känner mig dödstrött med den nya medicinen och det är jag bara tacksam för....så in i h-e stollig som jag har varit både på dagar och nätter......
 
Orsaken till bipolär sjukdom är delvis ärftlig betingad och social. Man kan utveckla bipolärt syndrom om man har det i släkten och utsätts för kraftig stress och det har ju jag varit sen barnsben så det är inte konstigt att jag utvecklat sjukdomen.....men ska man vid 59 års ålder helt plötsligt bli friskförklarad med hjälp av medicin som jag kunnat ta innan jag blev så dålig?
 
Det är stor synd och skam att inte Psykiatrin har kunnat komma fram till detta efter så lång tid.....
 
 
Nu ska jag titta på TV en stund och ta mig ett glas rött!! Ni får ha en trevlig lördagskväll! Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Nämen har du fått reda på det först nu?? Hoppas du får bra medicin som hjälper nu då. stor kram

Kommentera inlägget här :