Aj aj nu har jag sumpat er lite.....

publicerat i Allmänt;
men jag är här nu ha ha. Har haft barnbarnen här ett par dagar och sen så flyter det på utan paus så det vill till att hinna med....men nu i Alla Helgonatider tycker jag det är så mysigt att tända ljus och tänka lite grann på dem som inte finns hos oss längre.
 
Jag saknar dem som gått bort jättemycket och jag kan komma på mig själv att undra hur dem hade tänkt i situatoner som jag måste ta beslut om själv.
 
Annars tycker jag det är så skönt att denna tiden har kommit. November är den bästa månaden på året....förväntningar före advent och födelsedag.....ja jag gillar detta verkligen.
 
Hallowen har jag inget för bara amerikanskt påhitt. Jag har varit i LA men skulle aldrig vilja åka dit igen. Så märkvärdigt och konstlat.....
 
Sen har jag ju f¨ått byta medicin och det är alldeles utmärkt.....inte alls så stirrig och sover gott gör jag också så där har lille doktorn prickat rätt igen....han e för go min lille doktor......skrattar och pratar om vartannat....men tyvärr är han gammal så jag har sagt till honom att sluta det får han INTE :))
 
 
Nä hörrni ha en skön helg på er! Kram alla vänner! Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Du är rolig du, november bukar dom flest ogilla inklusive mig själv =)

Skönt att medicinen funkar, ja min läkare har tydligen tagit tjänstledig inget jag blivit upplyst om och hur länge vet jag inte heller...skit!

Hallowen tyckte jag var jättekul när sonen var liten då fixade vi härliga spökfester.
Men det stör mig när dom blandar ihop hallowen och Alla helgon
Ha en fin helg..kramen

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Va bra att du fått en läkare som du trivs med du också. Jag har ju själv en som är helt underbar. Hon känns som en god vän och det är så lätt att prata med henne. Det är guld värt att ha en läkare som man litar på och känner sej trygg med.
Och du..jag håller med Ninni..jag ogillar november månad. Det är bara mörker!
Jag har inte firat Hallowen. Har aldrig gjort det heller. Jag tycker som du att det är mysigt att tända ljus på kyrkogården för våra kära som inte finns kvar här med oss.
Min gube o jag har firat helgen i Sundsvall och bott på hotell o haft det görmysigt. Åt god mat och jag gillar ju hotellfrukostar så man stoppade i sej ganska bra.
Sen blev det t.o.m dans på fredagkvällen. Till en av mina favoritorkestrar o det var riktigt roligt.
Det gick bra att ha min apparat med på hotellet. Jag hoppas ingen blev störd av mitt brummande. Men ingen sa nåt så det hördes nog inte.
Idag har jag bestämt mej för nya glasögon.Jag har haft bågar hemma för test. Nu blir det till att punga ut med ganska många slantar.
Usch va dyrt det är med proggressiva glas. Bågarna är inte precis gratis heller.
Men nu har jag bestämt mej.

Ha en fin o lugn vecka.Kram på dej!

Kommentera inlägget här :