Jag hinner inte med bloggen

publicerat i Allmänt;
känns det som även att jag är ledig hela dagarna. Men ledig och ledig, jag tycker inte jag gör annat än att far runt till höger och vänster ha ha.

Firman tar ju mycket tid som jag gör ideelt. Jag tycker det är roligt att ha lite och pyssla med i o med att jag har jobbat med ekonomi jättelänge och jag är nog en "klippa" utan att skryta för både sonen och Pippis och den galne revisorn:))

Sen är det ett hus att ta hand om och det gör sig inte självt. Jag gör ju nästan allt härhemma och nu börjar trädgården att ta fart så då har jag den med.

Och sen är det barnbarnen. Så söta och roliga och jag längtar jättemycket efter sonens och svärdotterns bebis som kommer i juli. Undrar vad det blir för något? Det blir spännande!!

Åsså är jag ju inte still precis då det gäller att röra på mig för övrigt....men se det är så skönt för själen det där med motion. Hade jag inte haft det så hade jag nog inte varit såpass bra.....och fördelen att orka med det är ju att man har tid. När jag jobbade så fanns det ingen tid över för sådant och barnen bodde hemma och till o med en fästemö ha ha. Ja jäklar då var det jobbigt.

Jag tror inte jag hade en ledig tid för mig själv, för det var mat, tvätt och städning och jobb i ett kör, men så hamnade jag ju på Sahlgrenska också och till det livet vill jag inte komma igen.

Nä idag har vi varit på Simhallen, jag och dottern och Gustav och Linnéa. Här kommer lite bilder.

Nu får ni ha en trevlig Valborg.....våren är ju äntligen här.......jag min lilla vinterfreak gillar faktiskt att sommaren är i antågande.

Kram från MuminHär är Gustav i äventyrsbadet med valen.....Mormor och Gustav leker.....Titta va stor och söt jag är säger Linnéa:))Mmmm slutar med en härlig sommarbild........ciggen och ölen är där ha ha ha

Yes fredag....

publicerat i Allmänt;
Alltid lika härligt och det efterlängtade vinet får intagas ha ha. I natt trodde jag att f-n var lös härinne i huset. Katten jagade möss hela tiden så nu har jag väl några stycken inne antar jag......urk.......

Vädret är lite blåsigt men jag tror att det blir bättre i morgon och på söndag.

Mitt knä är bättre, ska försöka hålla det i stillhet så mycket som möjligt för jag vill träna igen. Känner mig som en pösmunk, men det är väl så att kroppen säger ifrån och då gäller det att vila.

Ha nu en go fredag! Kram Mumin

Äntligen har jag lite lust och tid

publicerat i Allmänt;
att skriva här i min blogg. Det blir tyvärr så att man skriver i Facebook och glömmer av sin blogg. I FC kan man ju inte skriva vad som helst för alla lusläser det man skriver och egentligen är det inte roligt. Man tror att det är bara några få som vet vad man gör eller känner sig och sedan så är det full aktivitet på människor som vet precis vad man gör. Lite läskigt..........men jag har själv tagit mig dit och kan ta mig ur det också....men jag försöker inte att skriva personligt som jag gör här.

Min elaka förklylning är borta äntligen men idag när jag skulle titta lite i affärer så small det till i knät och jag blev sängliggande. Jäklar va ont det gjorde......men det kanske var så att det skulle vara så för jag fick vilat hela kvällen framför TV:n och det tillhör inte vanligheterna. Får hoppas det går bort.

Igår var jag i Kungsbacka och passade Linnéa när Gustav badade. Han är för rolig.......ger allt i bassängen och sedan håller han på att somna när han sitter i barnstolen och ska äta. Linnéa är för go nu också. Hon skrattar och försöker prata.....va härligt med såna barn.

Men nu vill jag hälsa på farmors vovve uppe i skogen. Var och köpte en jätteknota till ben så det hoppas jag smakar....

Sen är det ju deklarationstider och revisorn släpper inte greppet om sin livlina......just det Mumin.....hur i h-e skulle det se ut om inte jag höll i trådarna, och inget betalt tar jag för det heller:))

Sen har ju svärmor varit på tapeten igen. När jag var döförkyld var jag tvungen att handla kläder till henne för hon har blivit så dålig så dem måste ha större kläder till henne. Hon har ju blöjor och sånt krafs så ni vet det får vara kläder som är lätta att ta på.....

Men jag blir förbaskad för det är bara jag och Pippis och vår familj som bryr sig om henne och alla papper och deklarationer som ska vara inne snart.....och jag tar inte betalt för det heller även att det gynnar både bröder och systrar till Pippis.......det är för jävligt....dem bara håvar in och tar emot utan ens ett Tack.

Men idag har jag köpt en sak till mig själv och det är en vas från Kosta....Open Minds.......tog mina egna sparpengar och tyckte jag var värd den efter allt slit och sjukdom.

Nä nu är klockan mycket så nu får vi krypa till kojs. Kram Mumin


En sån här köpte jag fast lila med konstgjorda rosa rosor i. Snyggt!!! och precis vad jag önskat mig länge:))

Penicillin

publicerat i Allmänt;
Jo det var det enda som hjälpte mig. Genominfekterad i både näsa hals och luftrör, men nu har jag tagit 2 tabletter så nu börjar det välan snart bli bättre.

Och inte har jag väl skött mig heller när förkylningen var på G.....men det är så att ligger jag EN dag så blir det kaos........Ni kanske tycker det låter konstigt men det är faktiskt så.....Pippis är bortskämd från sin mamma och det är då fan också att han inte kan ta egna intiativ till något utan mina uppmuntrande tillrop!!

Var hos svärmor idag också och fick flytta ut lite möbler, hon börjar bli så dålig så att dem behöver mer plats i rummet....och sen behövde hon nya kläder så det såg jag till att hon fick efter det att jag varit hos doktorn och hämtat ut mitt penicillin..........

Nä nu räcker det med galenskaperna.....nu vill jag vila....det har jag aldrig fått göra......jag tycker jag hänger i "selen" jämt.......men med lite penicillin i den här kroppen så kan väl jag inte vara still länge ha ha.

Gott humör har jag i alla fall....jag nedslås inte så lätt och har aldrig gjort även att det varit besvärligt. Får jag god sömn på natten och mat i rättan tider och så lite motion så mår jag perfekt:)

Nu ska jag snart titta på Lisbet, ni vet Salander...........jädrans vilken bra film det är och till det lite rödvin.....låter bra va? Kram Mumin

Hej!

publicerat i Allmänt;

Efter en helg med Linnéa fick jag återigen uppleva hur det är att vara "bebismamma". Matning på natten, det var längesen sist men så är jag ju dubbelt så gammal nu också så åldern tar verkligen ut sin rätt. Men jag fick beröm av Pippis, han trodde inte jag skulle klara det så bra som jag gjorde och det är väl som om man lärt sig att cykla, man glömmer det aldrig:))

Hon är snäll den lilla tösen och hon har funnit Pippis hjärta också. Dem två låg och sov i fåtöljen ha ha.

Ett gammalt knep är ju att lägga ut dem i den friska luften och det gjorde jag och jisses vad hon sov gott. Sen var vi på promenader också i den härliga vårsolen.

Sen på måndag kom dottern och hämta henne och då kände jag att jag började bli jätteförkyld så här har jag legat i hög feber och hosta och knappt kunnat andas för jag var så tät i näsan.

I går hade jag 40 graders feber, jag visste inte hur jag skulle komma upp till toaletten ens så darrig var jag, men nu hoppas jag att det ger med sig........

Nu får jag nog vila min stackars kropp ett tag och ha en vilsam helg så jag kan komma igen i nästa vecka med nya tag och krafter.

Kram ha det så gott! MuminDen här mannen har gjort mig sällskap ett par dagar. Tur att du finns kära Iprenman:)

7 april

publicerat i Allmänt;
och äntligen lite vårlikt. Solen skiner idag och det är nästan 15 grader på altanen.

Har lite mycket att göra. Det är deklarationstider och revisorn kommer väl endera dagen och då skall alla papper vara iordning.

Idag har det varit simskola för Gustav. Han är en riktig hejare i vattnet, tur att dem lär sig fort att tycka om vatten de små men han blev så trött efteråt så han somna i barnstolen när vi fika, stackarn:)

Jag har varit och tittat i affärer nu i eftermiddag....vårkänslorna spirar och jag SKA bara köpa mig ett par gula Converseskor. Jävlar va fräcka dem var. Sen hittade jag ett par kanonsnygga tights i svart och lite fräcka detaljer på och till det en sån snygg top. Får se när jag får råd till detta.......ha ha

På fredag kommer lilla Linnéa och sover över hos mormor och morfar. Dottern och mågen ska på 30 årsfest och Gustav ska vara hos sin farmor i stan och åka spårvagn och skärgårdsbåt. Det tycker han nog är roligt.

Och till sommaren så kommer ännu en bebis....undrar vad det blir för något?:)) Kul!!

I morgon måste jag träna...herregud det är ju nästan 2 veckor sedan jag var på gymmet....men som sagt still har jag inte varit.

Ha det gott! Kram Mumin

I am alive.....

publicerat i Allmänt;
Som påskkärring har man mycket att göra i dessa tider......köpa godis och påskmat...passa barnbarn och påskkatter...städa lite överallt....de bortgångna har fått sitt på graven....som sagt....jag lever ett liv som en "skållad råtta" Men i morgon långfredag så ska jag bara ta det lugnt. Pippis ska vara hundvakt och jag ska dricka äggtoddy och titta på TV ha ha. På påskafton ska vi ner till dottern och barnbarnen och äta påskmat. Jag har varit barnvakt i två dagar....ååå dessa små kryp va goa dem e....men det är rätt gött att komma hem till sin säng:)) Nån träning har det inte blivit av men jag har tränat nog....så jag kan gott ta en paus. Pippis har planterat penseér och påskliljor i krukor medans jag varit borta...hoppas de håller ett tag...snön är ju borta men det blåser för jävligt och är kallt.... Nu är det natt och Mumin och katten ska gå och lägga sig, kvasten är använd så nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete. Jag får önska er en trevlig påsk! Kram Mumin