Hej igen på er!

publicerat i Allmänt;
Jag ber om ursäkt att jag inte skrivit sen i julas....jag vet inte varför riktigt...men nu är jag här:)
 
Om vi ska ta det kortfattat kan vi börja med hälsan. Den har varit sisådär sen jag hade mitt race före jul...jisses va sjuk jag var men nu ligger Pippis i influensa och den vill jag inte ha!!!
 
Mina leder är inte vad dem skulle vara. Jag har så ont i knät och i axeln men knät är värst. Det är utslitet så nu har jag köpt nyponpulver för och se om det ger med sig men annars remiss till ortoped och troligtvis kommer dem att byta ut knäleden....ja ja det får gå....sen har jag börjat med LCHF diet....kanonbra....att äta ägg och bacon till frukost är ju hur bra som helst och jag håller mig mätt väldigt länge så nu får vi se om jag tappar mina 10 kg som jag vill:))
 
Sen har jag fått en ny sömnmedicin som verkar förträffligt. Jag har kunnat sluta med 2 av mina mediciner som jag bytt ut mot den nya. Jag som var uppe och nattvandrade ligger numera och sover hela natten och vaknar sisådär vid 7 -8 snåret. Perfekt!
 
Tränar gör jag också. Det var så att jag gick till sjukgymnasten med mitt knä och jag trivdes så bra så jag löste ett gymkort på stället som leds av sjukgymnaster och det är så bra för det finns alltid någon man kan fråga om man inte riktigt vet hur man ska bete sig.
 
Sen har Pippis fyllt 60 år och det firade vi på ett ställe nära Göteborg ett spa där vi var alla både barn och barnbarn. Jag har sparat till detta länge och det blev en succé. Varmt härligt vatten och härliga badkar där man kunde gnida in sig med havssalt och man blev så len så len....
 
Vi var och titta på Jerry Williams också jag och Pippis. Vi flög upp till Stockholm och bodde i Gamla stan. Gick på Gyllene Freden och åt det var mycket trevligt sen så var vi och såg den gamle rockkungen och ja.....det var sådär....han börjar tackla av den gamle räven. Nästa dag tog vi Djurgårdsfärjan till Skansen men jag hade behövt en rulator eller nåt för mitt knä höll på att gå av av allt gående men jag höll Pippis under armen så jag fick stöd:)
 
Annars allt sig likt....barnbarnen mår bra och bara växer så det knakar. Det är roligt nu när dem börjar förstå lite mera......och dem gillar att komma till mormor farmor ha ha.
 
 
Ja det var väl i stort sett lite vad som hänt....jag ska försöka bättra mig och skriva här på bloggen.
 
Kram alla! Mumin
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Välkommen tillbaka kära du! Jaa du alla har vi våra krämpor! Så fort man kommer över 50strecket så börjar kroppen påminna en om att man inte är en ungdom längre. Men du kämpar på och tränar och står i. Du kanske måste fixa knäet så småningom.
Det har hänt en hel del kul saker också här ser jag. 60årsfirande och Stockholmshelg.Kul Kul!Och barnbarnen dom växer som ogräs brukar jag säga. Visst är det härligt med dom små.Mina minsta är i Thailand just nu. Dom har det underbart.
Det var roligt att höra från dej! Ha det gott o slit inte ut dej! KRAM!

2:a kommentar, skriven , av Ninni:

Ja du/ni har haft fullt upp, kul att du skrev igen =)

Hoppas du får ordning på knät jobbigt att gå omkring med ett ont knä!

Var rädd om dig nu, stor kram <3

3:e kommentar, skriven , av Fia:

Vad roligt att du har skrivit här igen! Det där går ju i vågor, ibland känns det som om man inte har den minsta lust att skriva en rad, men sen plötsligt infinner sig skrivlusten igen. Hoppas ditt knä blir bättre, det är ju inte kul om du ska gå och ha ont hela tiden.
Själv har jag antagit en utmaning att skriva ett inlägg om dagen i 100 dagar, men det känns som om det inte är läsvärt alls, för det verkar som om det är färre som tittar in nu än det var då jag knappt skrev ett ord på tre månader. Mitt skrivande kanske skrämmer iväg folk?
Sköt om dig o Pippis nu! Kram från Fia

Kommentera inlägget här :