Uppe med tuppen

publicerat i Allmänt;
Klockan sex ringde klockan idag och jag har sovit hela natten. Härligt!! Nu känner jag mig redo för dagens utmaning:Gustav!!

Han kommer snart och jag har planerat utgång så pojken får lite frisk luft. Tänkte ta mig till lekplatsen så han kan gunga lite. Men vädret är ju inte det bästa men det får bli regnkläder från topp till tå.

Pippis är inte vacker idag..........bakfull.......yes.......han hänger inte med ungdomarna längre, ja ja det är ju sjävlförvållat så jag tycker inte synd om han:)

Hoppas ni får en fin dag idag! Kram Mumin

Vilket väder......

publicerat i Allmänt;
Åskar och regnar och kvavt så huvudvärken sitter som en smäck........hur är det hos er? Vad jag läste i GP idag ska det inte bli något vidare väder framöver heller, skit också, jag som vill ut och bada.....ja ja man kan väl bada även att det regnar kanske, ha ha.

Idag har jag varit ute och flanerat i Mölndal. Köpte en spikmatta:) Har läst att det ska vara så bra, men det kanske bara är humbug, inte vet jag, men tron kan ju försätta berg säger dem som vet.

Idag är det fotbollsfest här i stan. IFK mot Israel. Det är ett fruktansvärt pådrag med poliser idag i stan och naturligtvis ska Pippis och sonen titta, så jag får vackert köra in dem till stan idag och även hämta dem, för det skall väl intagas lite bärs vad jag förstår. Ja ja det är bra det så har jag det tillgodo, ha ha man får inte vara dum.

I morgon kommer Gustav. Dottern och mågen ska städa för det är kalas på lördag. Många som kommer när 1 åringen skall firas. Ja barnkalas det har man ju haft och jädrans va jobbigt det var......fiskdamm och korv med bröd och tårta och ett hus som var fullständigt upp och nerpå efteråt. Jag gillar inte födelsedagskalas överhuvudtaget så det så:))

Nä om man ska ta och äta lite och spikmattan får jag nog prova ikväll.

Ha det gott! Kram Mumin

På G igen.....

publicerat i Allmänt;
Tänk när jag klagade lite grann så sov jag faktiskt hela natten. Trodde inte mina ögon när jag vaknade i morse. Bara det nu håller i sig, peppar peppar!

Idag har jag varit och storhandlat, det fattades så mycket i skafferiet och kylen så nu kan man skåpäta igen ha ha.

Sen har jag varit och köpt födelsedagspresent till Gustav och regnställ och stövlar så nu är den lille mannen redo att gå ut i ur och skur. Jag ska passa honom på fredag och då ska det väl bli regn vad jag förstår, men jag vägrar att vara inne hela dagen med honom. Ska försöka gå till lekplatsen och gunga lite grann. Det tycker han nog är kul!:)

Nä nu väntar gymmet och sedan är det ju Morden i Midsomer.i kväll........jäklar va bra den serien är!

Ha det gott Kram Mumin


Äsch Ninni du hade rätt.....det är inga Mord i kväll....fasen också

Gokväll

publicerat i Allmänt;
Nä någon kryssning lär det inte bli av.....sover så jäkla dåligt och ska jag ligga vaken i en hytt utan att kunna röra mig.....nä tack
Gustav och dottern var här i helgen och jag blev väldigt trött måste jag erkänna även att det är jätteroligt när dem kommer.
Just nu längtar jag efter att få börja träna igen och i morgon har jag förutsatt mig för ett gympingpass. Jag blir fullkomligt tokig när jag inte får röra på mig. Har ju varit inspärrad känns det som väldigt länge och det är jag absolut inte van vid.
Ja och nätterna ska vi inte tala om. Som sagt sover så fruktansvärt dåligt......har ju prövat allt, men kl 4 vaknar jag klarvaken fast trött och kan inte somna om. Spelar ingen roll om jag tar en insomningstablett.....dem verkar inte. Jävla hopplöst!!
Solen skiner ju inte heller.......var det 2 veckor vi hade sommar?
Nä vad negativt allt det här blev......i morgon är en annan dag!Den här sötnosen är snart 1 år.....5 augusti

Nu går det åt rätt håll

publicerat i Allmänt;
Äntligen känner jag mig på bättringsvägen. Peppar peppar, nu kan det väl inte bli värre än det har varit??
Har gjort en fiskgratäng med torsk och räkor och svamp och till det blir det väl lite vitt vin hade jag tänkt.
Gustav kommer hit idag med sin mamma, kanske dem ligger över för mågen är på galej.........

Vet inte men kanske att jag och Pippis tar en kryssning till Kiel i morgon....skulle vara jätteskönt som jag känner det idag. Härligt att känna igen sig igen!

Hoppas ni har det bra! Kram Mumin

Tack

publicerat i Allmänt;
Jag mår bättre men är fruktansvärt trött. Det var en upplevelse som tog styggt på själen. Jag vill helst glömma alltihopa. Men jag har fått en annan medicin nu och hoppas att den ska vara bättre än den hemska som jag hade fått. Ja denna sommaren har inte varit rolig hitills men jag satsar på augusti, då hoppas jag att jag mår bra och kan leva fullt ut.

Stackars Pippis har varit så orolig. Han och jag satt och pratade i går kväll och han hade nog lidit lika mycket som jag själv gjorde. Han var ju och hälsade på mig på sjukhuset och han mådde fruktansvärt dåligt sa han av att se allt elände.
Han höll mig i handen i går kväll och sa att va härligt att du är hemma igen så jag kan sova gott........

Nu ska jag vila mig lite till.....Pippis ska iväg och handla......och jag vill ha en riktigt god middag idag.

Denna fina bukett fick jag av dottern igår. Så jättevacker och jag blev så glad för den.

Ha det gott idag....det är ju fredag:)) Kram Mumin

Semester????

publicerat i Allmänt;
Tror ni jag haft det? I så fall tar ni fel. Juli månad 2009 vill jag glömma.

Jag har varit inlagd på sjukhuset och inte vilken avdelning som helst utan på psyket. Beklämmande är inte rätta ordet. Jag mådde så dåligt av min nya medicin så dem var tvungna att lägga in mig och det var fruktansvärt jobbigt.

Förr i tiden hade dem något som dem kallade för "stormen" ni vet, där alla tokiga låg med tvångströja, men nu har dem blandat ihop sk "friska" människor tillsammans med "tokiga"

Lås för fönstrerna, galler på utsidan, lås på dörrar osv.

Jag klarade 4 dagar sen blev jag så fruktansvärt rädd för allt och alla så jag fick åka hem..........mest tyckte jag synd om de som inte var så gamla.....tonåringar som fullkomligt törstade efter kärlek och blev alldeles förtvivlade när jag skulle åka hem, för jag blev på nåt sätt deras mamma när jag var där........jag skäms.......inte för att jag är sjuk men för att det finns så mycket sjuka människor som inte någon tar hand om

När jag orkar berätta mer ska jag göra detta. Just nu är mina tankar hos de som lider alla helvetes kval.....jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv.........


Kram Mumin

Danmark och Vesterhavet

publicerat i Allmänt;
så underbart härligt i detta vårt grannland, fast Gustav fick värmeslag så det var inte så roligt. Han fick hög feber, ja stackarn det var inte nådigt varmt där, men god mat har vi ätit och det ska väck nu, gymmet nästa!!

Hotell HirtshalsFiskebåtar med nyfångad fiskEn härlig strandHirtshals kro med hotellPå väg ner mot stranden.......ni vet det var inte nådigt att köra vagn i sanden.....puhSanddynor så långt ögat kan nå.......Ha ha här vill jag inte sitta egentligen.......men tuff är jag.........Fårup sommarland....nä det var bara föööör varrmt.....Vesterhavet i eftermiddagssol.....visst är det tjusigt?? Och lite mystiskt..........