Inte så intressant längre...

publicerat i Allmänt;
att blogga känner jag.....inte många som kommenterar och jag vet inte om jag lägger ner det hela, men jag tar en paus i alla fall och får se om jag återkommer....ha det gott! Kram Mumin

Som sagt.........PAUS.....

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Det är bara sommartorka..till hösten är alla på banan igen.

Kramen

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Precis så som jag känner jag kram kram Tingeling

3:e kommentar, skriven , av Ingegerd:

Just det, nu på sommaren är det inte lika angeläget att blogga, vi ska ta vara på sommaren även om vädret inte är toppen! Ha det gott!

4:e kommentar, skriven , av Kersti:

Det är mycket som liksom sliter i tiden. Mitt fotografi-intresse tar allt mer tid. Kursen jag gick nu i vår på Jönköpingshögskola i Fotografi-visuell kommunikation är visserligen avklarad men det blev liksom ringar på vattnet så jag blir bara mer och mer uppslukande detta. Inte kunde jag ana att jag skulle tycka detta med fotografi är så kul. Och så att läsa, kan få panik över att jag inte kommer att hinna läsa allt jag vill. Men jag tittar in här lite då och då ifall att du kommer på andra tankar och skriver en liten rad. Stor och varm sommarkram.

5:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Hoppas att Muminvännen har det bra därnere i Götet. Och att du njuter av sommaren som äntligen kommit. Må så gott. Kram!

6:e kommentar, skriven , av Ninni:

Hur länge ska denna PAUS vara?? För evigt eller, saknar din blogg kramen

7:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Hur är det? Har Mumin blivit farmor än? Har sommaren varit bra? Någon resa planerad eller du kanske varit iväg nånstans. Det är så tomt här på bloggen! Men du använder väl bara FB kan jag tro.

Hur som helst så hoppas jag att allt är bara bra! Massa kramar till dej från mej/Gunvor.

Kommentera inlägget här :