Rensat.....

publicerat i Allmänt;
Halva huset är bortskänkt till behövande. Har hållt på i 5 timmar med liten paus för mat. Jisses va mycket skit jag har. Tex  massor av lakan sen barna var i tonåren. Har inte tänkt på att rensa i mitt lakansförråd tidigare, men jag fick en smärre chock när jag såg hur mycket jag hade som jag inte använder.

Och Pippis då som säger att jag har mer kläder än honom. Så fina tröjor som han inte använder, men där hystade jag iväg en hel del också. 5 svarta sopsäckar fick jag ihop........hur i hela friden ska det gå när vi ska rensa vinden till våren?:))

Nä nu ska jag ta mig lite kaffe och nåt till....en blodapelsin kanske....visst är dem goda? Nån semla har jag inte ätit ännu....tycker inte det är dags än.

Ha det! Kram Mumin

Förresten sicken jäkla tur att jag inte är på Kuba. På Haiti har det ju varit en fruktansvärd jordbävning och det hade känts i hela Karibien och nu har dem utfärdat tsunamivarning på Kuba......usch va hemskt

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sylvia:

Visst är det härligt att få rensa ut en massa gammalt. Det är symboliskt - det känns som man rensar en massa gammalt inombords också tycker jag.

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Ohh vad du är duktig..jag tror jag skulle behöva dej här hos mej som hjälpreda för utrensning. Jag är ju urusel på sånt. Jag är en sparare. Tror att allt kommer till användning nån gång.

Jag vet att man mår bättre sen man rensat i röran som det heter.Jag måste lära om jag också. Gubben är bättre på att slänga. Man skulle behöva göra en flyttning så man måste rensa.

Visst känns det bra att skänka till välgörande hellre än att bara slänga till soporna.

Nu får du ha en skön kväll.Kram på dej!

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

Underbart att rensa..det är jag klar med för den här gången!



ja fy va hemskt med jordbävningen..stackars stackars människor.

Ja va bra att du inte är där nu.



Stor kram

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Vi ska oxå vindsröjning i vår hujedamej vilken tilldragelse det blir.

Fy stackars de på Haiti jag lider med de som är instängda ja alla de drabbade Hoppas det inte blir mera nu kram Tingeling

5:e kommentar, skriven , av Kersti:

Vi har ett vindkontor kvar att röja men än är det för kallt så det får vänt till i vår. Visst känns det skönt när man gjort en sån där rejäl gallring. man känner sig lättare på något sätt. Kram

6:e kommentar, skriven , av Helena:

Du går på som den värsta tornadon vännen.

Men fint och rensat får ni.

Det skulle vi också behöva.

Ha en härlig helg vännen!

Kram

7:e kommentar, skriven , av Ninni:

Ha en goooo lördag, kramen

8:e kommentar, skriven , av Kersti:

Nä semlorna spar vi. Så du är flitig. Vi har varit på torpet och kollat efter sonens 20årsfest förra helgen. Årets kallaste helg. Ingen frös ihjäl och städat hade de gjort jätte bra. Nu kan mamma pusta ut ända tills elräkningen kommer. Kram

Kommentera inlägget här :