En snöig kväll

publicerat i Allmänt;
Här snöar utav bara den och kallt är det också...men jag klagar inte....så här ska vintern vara. Inte grå och regnig. Och tänk vad alla barn blir glada när det kommer snö så man kan åka skidor och pulka utan att bege sig till fjälls som brukligt.

Idag har Gustav varit hos mormor. Han har haft hög feber så förkylningen hade gått ner i bröstet på den stackars pojken. Men han fick penicillin så han piggnar nog till snart.....men mormor och Gustav har sovit den djupaste middagsluren på länge. Dottern fick väcka oss:) Va gott det är att ligga bredvid en sån liten krabat......ååå man blir så lugn. Det är annat det än Pippis ha ha............



Mormor köper alltid så goda meloner och jag stoppar hela munnen full:))



Sen e hon ganska kul också den där mormorn:))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Så söt han är lillkrabaten en riktigt liten godbit

Klart han tycker mormor är kul annars skulle det vara konstigt en sådan grann tant.

Ha det gott kram Tingeling

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

En riktig goding har du också Mumin.Jag tror nästan han ser ut att va lik sin morfar på den översta bilden. Ja jag har ju visserligen sett honom bara på bild, men visst är dom lite lika.

Tänk att du har snö Mumin! Nu behöver du inte längta till Ishotell och fjäll. Visst är det skönt med riktig vinter. Vi har 28,2 grader nu i kväll.

Lite väl häftigt!

Ha en skön helg med jour.Kramkram!

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

Kan tro att du njuter av vintern..jag tycker de tär jättefint ute men måste det vara sååå jävla kallt. Tre fyra grader räcker mer än väl.

Jag klarar inte att gå en promenad i det här vädret!!



Ohh han är såå söt den lille..va bra att han kan vara hos dig när han är sjuk!



Ha en fin dag..kramen

Kommentera inlägget här :