Lördag em

publicerat i Allmänt;
och jag har stått vid spisen i två timmar. Här har gjorts köttbullar i mängder och fläskkotlettsgryta med massor av roliga ingredienser. Ha ha får se hur det smakar, men det luktar gott!!
Nu ska jag ut på nätet och googla efter ett smarrigt kycklingrecept......det gäller att passa på när lusten finns och det är ju så bra att man kan frysa in det eller hur?

Äpplekaka funderar jag på att göra i efterrätt, men ska sanningen fram så gör Pippis den godaste äpplekakan i världen. Mmmmm va go den är. Konstigt när Pippis lagar mat så tar det sån jäkla tid, man håller på att svälta ihjäl, men det blir ju sååå bra när han väl gör det:))

Idag är en strålande höstdag, men jag tror att regnet är på väg tyvärr. Så här är ju helt underbart. Så skall hösten vara.

Ja den där musen vet jag inte var han är. Tyckte det tassade i natt också men fällan ratar han/hon. Ja ja den trivs väl här och att inte Stollekatten tar den då?? Hon släpar in både det ena och det andra men den där husmusen bryr hon sig inte om.

Ha ha förresten har grannen skaffat hönor:)) I morse hörde jag hur det kacklade granngårds och vi ligger ju ganska tätt med husen, men jag tycker det är trevligt.....lite mysigt faktiskt......

Kram ha en go lördag! Mumin



Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av I ngegerd:

Men låt den lilla musen leva! Bara se till att den inte kommer åt några matrester så letar den sig säkert ut igen. Typiskt för denna årstid att mössen vill inomhus.

Och - jaaa, det är jätteskönt väder nu!

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Meen va du är duktig Mumin! Helt otrolig är du!Lagar du och fryser in för flera dagar.Åhh va jag önskar att jag kunde förmå mej till det också.Men jag får väl aldrig den där lusten.Och vilken duktig gubbe du har som gör goda äppelkakor!



Och husmusen lever o har hälsan då.Även fast du har katt.

Du jag blev hemma från dansen i går. Vi orkade inte. Jag tittade o njöt av dansen på TVn i stället. Underbar film som man sett några gånger. Du jag grinade faktiskt lite på slutet när man tänkte på att han inte finns i livet längre.Synd.



Nu hoppas jag att du kan lugna ner dej o vila på söndagen!!Ha det gött.KRAM!

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

Min födelsedag står på facebook..



Härligt när man gjort en massa nyttigt, man känner sig så nöjd då!

Jag fick till en såååå god paj i fredags..inget recept jag slängde i lite sånt och lite sånt..haha

Mmmmmm säger jag bara.

Men i morrn börjar det hårda livet tre kilo ska bort till att börja med!



Ha en fin dag...hoppas musen lever, kram kram

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Godmorgon min sköna..ha en fin dag, kramen

Kommentera inlägget här :