Social söndag......

publicerat i Allmänt;
Jodå njae inte varit stilla idag heller....kan inte det ha ha........men fruktansvärt social har jag varit. Nu är denna veckan slut och i morgon börjar en ny......denna veckan går till historien.....fullt ös varje dag...men nu vill jag ha lite egentid och träna min gamla kropp:))

Städat hela huset har jag gjort....tänk den där Pippis är en riktig dammråtta.......det blir ju inte skitit när han inte är hemma.....han är som Lortis i Snobben....bara han går så dammar det om honom.........

Men idag så har jag köpt lite nya blommor och sen var jag hos svärmor och hälsade på. Dem hade haft en filminspelning på hemmet och nu kommer hon att bli kändis.....njae det är bara seniliteten som gör sig påmind, men man får ju låtsas att man hänger med i resonemanget och jag sa: Nu kommer du och tjäna massa kosing......ja ja mensan sa svärmor och skrattade.

Sen bar det av in i mörka skogen till sonen. Tänk va där är härligt. Så tyst och stilla och jag fick träffa farmors lille sötnos....ja lille är ju synd att säga men han är såå go den hunden även att han är en stor och stark hund. Han fick märgben av mig och det gillar han.

Gott kaffe  och en musmig längd fick jag också och det är så roligt att dem trivs däruppe sonen och svärdottern. Rara ungdomar jag har, så roligt att barnen mår bra! 

I morgon bitti när jag slår upp dem blå är Pippis nog hemma....jag längtar lite efter Lortis:))

Ja ha så kom det in en mus till just nu men den blir nog uppäten.......... ja just det en magen och lite galla att plocka upp....ja ja lite protein får den lilla katten ha i sig:)



Mmmm gott ben......stor och stark men jättesnäll....bor man med honom är man inte rädd...förresten vem skulle vilja ha mig.....ja ja det är väl bara att ta för sig....jag kan betala med kort:))



Kärleken lyser i hemmets lugna vrå:)


Tjingeling kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Kersti:

Härlig söndag du har haft. Vi var också sociala hade sex av sonens vänner här på middag så vi var elva runt bordet. Vi hade lite knytkalas som blev väldigt lyckat. Två förrätter, soppa varmrätt ost och efterätt. Gissa om vi var mätta när vi klockan halv elva reste oss från bordet. Men trevligt var det. Kram

2:a kommentar, skriven , av Ninni:

Du är goo du vilket härligt inlägg..kram på dig

Kommentera inlägget här :