Massor att göra.....

publicerat i Allmänt;
har jag......idag tex har jag varit hos mitt kära barnbarn hela dagen för dottern har varit i Ullared och shoppat loss. Jag shoppade lite också på Gina Tricot....tänk den affären är så himla rolig.....bara massa ungdomar åsså Mumin ha ha. Sen håller jag på att göra julkorgar till Pippis kunder och dessemellan så har vi ställt iordning i kontoret....nymålat och fräscht...men jäklar va mycket "skit" vi har hystat väck. Jag känner att jag sviker mina vänner lite....alla vill ha reda på hur vi haft det på Kuba....men jag kan ju inte dela mig mitt itu och vara överallt eller hur?

Pippis frågade idag när jag kom hem nu ikväll om jag hade tänkt att "ta livet" av mig? Nää sa jag men tills på lördag ska det vara städat och adventspyntat och huset ska vara i topptrim  då barnen med respektive kommer och äter middag.

Men i morgon ska mina vänner på gymmet få träffa mig. Ååå vad jag längtar dit.....att röra på dököttet igen hi hi.

Nä nu när jag varit hos sommaren i 3 veckor så bär min längtan mig till Jukkasjärvi igen. Tänk det stället glömmer jag aldrig. Så kallt och tyst och en fnittrig väninna bredvid i sovsäck på en renfäll...vilken upplevelse det var.....men Pippis och jag i Havanna var också härligt....vilka kontraster och vilken LYCKA att ha fått uppleva detta. Jag är oerhört tacksam.......men det var som en väninna sa till mig en gång när jag mådde så dåligt att " en vacker dag ska du se att du får din belöning" så sant så sant.



Detta??

eller



Detta??

Välj själva.....Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Lika energiska är vi båda två och sen lite gina tricot på det eller hur!!!

kram Tingeling

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Lika energiska är vi båda två och sen lite gina tricot på det eller hur!!!

kram Tingeling

3:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Jaa du Mumin..jag tror jag väljer båda, för jag har väldigt svårt att bestämma om jag vill ha sommar eller vinter. Men det lutar åt riktig vinter för tillfället. För som det ser ut just nu härute..mörkt redan vid tre. Då vill jag ha SNÖ!

Men inte blir det som man vill inte. Jag vet ju att du också gillar vintern.

I morgon åker jag till Sthlm. till dotra o lilla Ellie. Det blir jätteroligt! Det är snart två mån. sen vi träffades. Jag har ju varit krasslig till o från. Men nu åker jag ändå.Helena o jag ska ju på bloggfesten på lördag. Ska bli spännande.



Sköt om dej nu och dämpa dej lite.Rom byggdes inte på en dag vet du ju!

Ha det så gott. Kramkram på dej!

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Såg att det var nåt jubileum på vinterhotellet...tänkte på dig då. Tänk nåt sånt har jag ingen längtan till..nepp ja gär en sommarmänniska så är det bara.

Nu får jag snällt vänta i allafall ett halvår till nästa resa..suck!



Kram kram

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

Jag väljer den sista bilden. JÄttefin! Gillar irktig vinter, inte slask och skit, utan riktig och vit.

Kram Nalle

Kommentera inlägget här :