Marlene och Marielouise har varit här

publicerat i Allmänt;
Nä jag bara skojade. Ni vet damerna i Rent hus.....å vad jag gillar dem.......så naturliga och hjälpsamma....jag fullkomligt älskar det programmet, varför vet jag inte.......men Gud nåde den som stör mig i det programmet.
Har varit uppe sedan kl 6 i morse och är klar nu......vet inte men det måste vara någor sjukligt att jag alltid ska ha så rent omkring mig....tycker det är äckligt när det är skitigt och då är det inte smutsigt in Real Life.

Men nu så har fönstrena blivit putsade krisallkronorna också samt hela huset från övervåning till källare.....det luktar ljuvligt och då trivs jag.....nu har jag hällt upp ett glas rödvin ha ha klockan är inte mer än tre på em men det skiter jag i.......i morgon  kommer lille Gustav och då blir det ingen alkohol.....då ska vi leka med de nya grejorna.....

Pippis och sonen jobbar i ösvädret och lille Günther ligger väl i sin koja uppe i skogen. Jag går och undrar hur det går för den lille krabaten....men sonen säger att han trivs i sin koja.......ja jag är så känslig......djur och barn som inte kan förmedla sig........å vad jag barmar för dem.

Vädret är skit.........rena hösten. Fy farao snart åker jag till sydligare breddgrader.....undrar om jag får med mig Pippis??

Kram ha en go fredag! Mumin



Sol sommar och värme:))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Ja det programmet är roligt att se på, de gör så fint. Men jag kan inte förstå hur människorna de hjälper kan bo i den röran/missären. Hur tänker man då?

Att de vill visa i TV hur de bor. Förskräckligt. Men damerna är både trevliga och roliga.

Kramar Nalle

2:a kommentar, skriven , av Fia:

Jag har kutat runt med dammsugaren idag, men jag skulle gärna ha hela huset såpadoftande, det är så härligt. Jag tycker det är jobbigt när det är perioder då man jobbar extremt långa dagar, för då känner jag att man inte hinner hålla efter riktigt hemma.

Ha det bra med Gustav! Kram, Fia

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Jag gilllar oxå när det är fint här hemma men ibland hinner jag inte med att ha topp här hemma.

Så då får det vara lie skit i hörnet men undanplockat är det oftast. Ha en bra helg kram Tingeling

4:e kommentar, skriven , av Ingegerd:

Oj, oj! Jag skulle nog också behöva några städ-madammer! Varken orkar eller hinner med riktigt, någon gång ska jag nog ta hem städhjälp. Sedan trivs jag med att ha lite grejer framme, jag har inte förmåga att plocka undan. Fönstertvätt däremot tycker jag är både lätt och roligt! Jag vill se ut!

5:e kommentar, skriven , av Kersti:

Jag skulle behöva dig här hemma :). Vi är inte så bra på att städa. Hunden drar in sand och grus så det knastrar under fötterna. Snart ska jag skura och putsa fönster och byta gardiner och ....men inte idag, en annan dag.

Kram

Kersti

6:e kommentar, skriven , av Ninni:

Du är som jag hatar om det är skitigt omkring mig!

Och den här lägenheten blir snabbt dammig..kommer väl från fabriken kan jag tro!

Duktig har du varit då är man värd en belöning



Jag fick mitt första glas vin vid sex...



Ja värme tack..det är faktiskt maj..jag vill åka till värmen nu, men det funkar inte med jobbet.

Ha en mysig dag med lilleman..kramen





Kommentera inlägget här :