Att "sitta" på händerna....

publicerat i Allmänt;
har ni upplevt det? Igår mådde jag inte riktigt bra, har ju varit genomförkyld och Pippis som dragit med mig på världens 30 års fest ha ha. Igår satt vi som två bildstoder jag och Pippis. Jag hade behövt att städa igår för nu har jag banne mig inte städat sen den 4 maj....sug på den ni.......och jag som är så pedantisk. Så skulle jag sätta igång igår men det var som om händerna var fastklistrade....jag gitter inte tänkte jag och Pippis fick jag inte till att städa. Han sa: Det finns en dag i morgon så skit i det......å jag som tänkte" Ja lilla älskling jag kan städa åt dig" men han verkade som han "satt" på händerna han med:))

Det blev en lugn hemmakväll framför TV: men det kliade i fingrarna när jag såg alla dammtussar fara omkring men jag somnade in helt i godan ro..........

Idag har jag tagit itu med skiten....jag höll på att strunta i det idag också...men jag fick göra som ni vet man gör när man springer ett löplopp....den förska kilometern är skit sen börjar det att rätta till sig och nu är det klart!!

Sen må ni tro så har vi fått en gäst i huset.....under diskbänken....jodå.......han eller hon lägger sina spår varje natt och när jag gått och lagt mig säger Pippis att den lilla husmusen kommer fram och springer ett varv runt storarumsgolvet.........för att sedan återgå till sitt gömställe under slasken....hua......så nu har jag köpt en musafälla...får se om jag tar den inatt??

Förresten så är Pippis och jag "barnlediga" ha ha......ja det har vi ju varit en bra tid...men sonen är ju här varje dag i o med att han jobbar och kommer efter arbetet varje dag, men nu är han och Günther i Belgien på utställning...dem kommer tillbaka på måndag.......och nog har jag varit uppe i skogen och tittat på huset och tagit ett tag med kvasten och "lite" tvätt hade ynglingen lämnat efter sig också...men det är klart det med......finns det ingen "Rottweilerhusse söker matte?":))

Nu i veckan ska jag ner till dottern och passa lille Gustav. Å vad jag tycker han är rolig......faktiskt roligare än vad mina egna barn var, men det var väl det att det var ens egna och kunde göra lite som man ville........han har humor den lille grabben men det har han väl fått från sin gamla mormor?:))


Nä ni nu ska jag göra roulader och potatis och en god sås till....Här lyser solen faktiskt!!


Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ingegerd:

Tycker det var bra att Du vilade från städningen för en gångs skull! Den där Gûnther är tydligen en riktig stjärna, lycka till i Belgien!Trevligt litet husdjur där, husmusen! Så länge den är ensam, menar jag.

2:a kommentar, skriven , av Ninni:

Haha jag känner igen det..men här har det gått som bara den idag!



Massa god mat som har lagats..ja jag hoppas ju att det blir gott förstås!



Tack raring för fin kommentar..jag är själv nöjd med bilden..men visst ser jag att jag blivit äldre men vadå botoxa mig skulle jag aldrig göra!



Ha en fin barnfri kväll...hihi undrar vad ni ska hitta på, Hmmmm



kram vännen min

Kommentera inlägget här :