Ananasalcoholic

publicerat i Allmänt;
har jag blivit. Är helt tokig i ananas...färsk alltså...så gott och är man sötsugen är det ju perfekt att äta. Nu är jag utan så imorgon får jag köpa en ny:))

I eftermiddags sov jag som en stock i 2,5 timma. Varför är det så gott att sova middag? Det är mycket godare än på natten då man ska sova.......jag bara dalade av och gick in i dimman och hade inte Pippis kommit så hade jag nog sovit ännu.........

Igår var vi på bilutställning hela tjocka släkten.....syrran och svågern ställde ut sin bil så vi var på Tjolöholms slott och tittade. Min galna syster hade klätt ut sig i 60 tals look och hon är så jäkla rolig så folk tror att hon är berusad:)

Till o med mågen frågade om hon var nykter och jag sa att "ja hon är sån", där behövs ingen alkohol.......ha ha du härliga människa

Sen var vi hos svärmor en sväng på hemmet. Usch va det är beklämmande att se alla dem gamla som bara sitter.......nä inte för att jag vill dö nu men så länge vill jag inte vara med så jag inte klarar mig själv.

Därefter kvistade vi till "Hundlund". Han fyllde år igår så vi grattade honom

Idag kom sonen hem också välbehållen och brun var han också. Det var värmebölja i Belgien

Imorgon åker Pippis till Enköping på kurs i 2 dagar. Då blir jag gräsänka men jag har redan planerat dagarna och på torsdag ska jag ner och passa lille Gustav.

Ha det så gott! Kram Mumin


Jag försöker lägga ut en bild på min syster men det går inte, ni får titta på henne nån annan dag.


Förresten Heja Blåvitt 2-0 mot Malmö.....nu leder vi allsvenskan....yes.......Gaisarn där inne i det röda huset gråter floder:))
Nu är det snart dags att springa i trädgården med blåvittröjan.....med risk för att de andra grannarna ringer polisen:))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Hello..visst går det att koma in på din sida.



haha hoppas du kan lägga ut ett kort snart lät ju jätteroligt!!Jag är också brun men bara från solen hemma och på jobbet.



Ha en gooo kväll..kramen



PS solen är väck inget solande på balkongen DS

2:a kommentar, skriven , av Ingegerd:

Ananas är gott! Vi ger en av våra hundar ananas, hon älskar det också. Hur gick det för Günther i Belgien?

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

Morrn!

Önskar att jag fick äta ananas i mängder..men se det får man inte med min kost.



Bara en frukt om dan..kramen

Kommentera inlägget här :