Hjärnskrynklaren.....

publicerat i Allmänt;
Han var inte nådig.....!! En sån tuff gammal man. Han bara tittade upp och ner på mig och ställde tusen frågor....jag blev alldeles torr i halsen....men den mannen visste nog vad han sa......

Efter en halvtimme hade han kommit på att jag behöver en ny antidepressiv medicin som gör att jag sover. Den jag har och har haft i 15 år är för gammal sa han. Det här ska vi nog reda ut och nu får du gå här hos mig och jag fick gärna ringa honom om jag kände för det.

Sen sa han " Va stark du ser ut" Ha ha ja sa jag jag lyfter skrot på gymmet......jag blev inte klok på den här mannen riktigt.....åsså hade han massa afrikanska masker överallt i rummet så jag försökte fråga lite försiktigt om han gillade att resa och då sken gubben upp som en sol och berättade att han hade släktingar i Afrika och jag berättade att jag har läst "Damernas Detektivbyrå" som utspelar sig i Botswana och då fick jag honom att le för första gången. Ja han var både snäll bra och lite konstig.....men det är klart första gången man träffas så vet man ju inget om varandra.

Ja ja fortsättning följer.......

På Avenyen hittade jag världens fräckaste skor....ja jag gillade dem....Björn Borgdesign, vad tycks??

Kram ha det gott! Mumin




Jo sen såg jag såna snygga shorts i jeanstyg.....vågade inte köpa dem men det vete katten om jag inte går loss på dem:)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Skönt att få en läkare som bryr sig sen får de vara hur konstiga de vill.

Skorna var eller är jättefina men ta och köp de där shortsen oxå det är du värd kram Tingeling

2:a kommentar, skriven , av Pialotta:

En del skrynklare kan va så där lite som du beskriver, men det tar ett tag innan man förstår varann. Så du ska gå där nu ett tag då..

Pillerätare är jag inte och hoppas verkligen jag slipper de där i framtiden oxå:-( Så många det är som knaprar piller .. man ser det och hör ofta om det där. Det blir till en vana och sedan om man vill sluta är det så förbaskat svårt och en massa biverkningar ställer till det..

Jo, jag har käkat Sobril en tid för en massa år sedan efter mina skilsmässor, men är så glad att det gick till slut att sluta.. för det är ett rent helvete att komma från de där.



Dina skor så söta.. Jag köpte faktiskt ett par jeansshorts idag på Kappahl av alla ställen.. riktigt tuffa och sköna.

Ha de fint nu Mumin lilla och hoppas du får ihop det med gubben som skrynklar eller var det tvärtom;-) kram på dig

3:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Det blir nog bra det där efter några besök! Du har ju lyckats få honom att le. Det bådar gott! Ni kommer säkert bra överens!

Vilka ursnygga dojor! Är dom platta? Köp jeansshortsen också. Man ska köpa det man fastnar för på en gång. Då brukar det bli bra!

Ha en goo dag Mumin!Kramar!

Kommentera inlägget här :