Lördag

publicerat i Allmänt;
Hej! Jag är fortfarande trött efter veckans stolligheter, men nu så börjar jag att återhämta mig.

I går hade vi en mysig kväll i baren jag och Pippis......vi pratade om ditt och datt och timmarna bara rusade iväg....och vi kom på att när Pippis fyller år den 15 februari ska vi åka bort över helgen.

Så nu ska vi till Marienlyst i Helsingör....ett jättehärligt hotell med spa och casino några dagar. Det ska bli skönt att komma bort lite grann.

Sen letar jag febrilt efter en resa i maj. Då har jag och Pippis varit gifta i 30 år så det ska vi fira!!:)) Men Pippis vill inte åka till Spanien eller Grekland. Grekland är ju helt underbart men Pippis gillar inte maten där och den som är så god......

Ja ja vi får se vad vi hamnar....men att beställa resa är ju kanonkul eller hur?

Nu ska jag återgå till min kycklinggryta. Ha en trevlig kväll! Kram Mumin



Marienlyst Helsingör:)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Va kul att resa! Skönt att du mår bättre..vad sägs om Turkiet, urgod mat...Italien Sicilien kanske!



Ja ställen finns det att välja på...ha en goo kväll du med, kram kram

2:a kommentar, skriven , av Sylvia:

Börjar redan bli en vana att åka bort över födesledagarna märker jag.

Betr. långresan rekommenderar jag varmt Madeira eller Korsika.

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Att planera ochleta resa är jättekul och att gå ochvänta på att den ska äga rum är spännande och attuppleva resan är underbart

Trevlig lördagskväll kramTingeling

4:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Halloj. Va mysigt att sitta o planera.Det ser jättemysigt ut, hotellet! Och visst är det kul att planera resor. Imorgon åker jag till Stockholm med dottern o mågen o Astrid. Jag ska stanna några dagar där. På måndagkväll ska Helena o jag på Aftonbladets stora bloggprisgala, på Nalen. Det är första gången det delas ut ett sånt pris. Dottern är inbjuden och så bjöd hon med mej. Det var jättegulligt tycker jag! Det ska bli väldigt spännande att mingla runt. Mat o drinkar bjuds det

också på. Ha en fortsatt skön helg Kära Mumin.Ta det lugnt o bara vila o må gott! Kramkram!

5:e kommentar, skriven , av Kersti:

Oj vilken tuff vecka du haft. Det är tur att du och Pippis har varandra. Ni hittar säkert en mysig resa. Jag och sonen var och hämtade ut våra nya pass igår. Alla tre barnen och jag har nu splitter nya pass. I april åker vi till Paris alla fem. Det ska bli jätte skoj. Kanske sista gången vi åker tillsammans hela familjen. Ejfeltornel, Monalisa och mycket god mat står på programmet.

Kramar från ett kyligt Enskede.

6:e kommentar, skriven , av Fia:

Vad mysigt att planera en resa. Synd att det är så ruskigt dyrt att semstestra i södra Frankrike, annars är ju maten fantastisk där. Italien har ju också god mat. Hoppas ni hittar något bra ställe där ni får både god mat och möjligheter till roliga upplevelser.

Min man fyller 50 år den 17 februari, så vi planerar hans firande för fullt. På själva födelsedagen ska vi åka iväg och äta middag med våra döttrar och deras pojkvänner, och sen ska vi ha en större fest i vår,när värmen har kommit. Vi ska hyra en jätteläcker restaurang som har en egen sandstrand, så det kommer att bli en rolig fest.

Kommentera inlägget här :