Borås

publicerat i Allmänt;

bär det av till idag. Vi tar tåget för jag gillar inte att köra i mörker.....jag är som en blind.......får för mig att granar är gubbar osv ha ha. Och tänk i natt har jag sovit i 12 timmar...så gott så gott. Nu hoppas jag på en trevlig Trettondagsafton i goda vänners lag, men se  det blir inte sent i kväll för i morgon ska jag upp till Friskis.


Kram ha en go dag! Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nalle:

Bra att ni tar tåget. Säkrare också på dessa vägar. Ha det underbart fint Mumin. Kramar Nalle

2:a kommentar, skriven , av Helena:

Det är en skorstenslös spis som vi eldar med tändgele i och den värmer riktigt bra.

Vi har den mest för mysfaktorn men det är ju riktiga lågor så visst blir det värme av den.

Ha en mysig kväll i goda vänners lag!

Kram vännen!

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

Tåget låter som en utmärkt idé och vem vet ni kanske får vin!!



Hoppas ni hade trevligt, kramen

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Hade ni kul?? Kram kram

5:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Jag har också prova på stringtrosor för många herrans år när det var ganska nytt. Trodde aldrig att detta idiotiska mode skulle bli så långvarigt. Det är för sorgligt att unga kvinnor skall behöva gå med så obekväma plagg bara för att vara "sexiga". Men å andra sidan när jag var 17-18 hade jag väldigt obekväma byxgördlar fastän jag på den tiden verkligen inte behövde någon sådan, drog storlek 36 (ack ja - det var länge sen)

6:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Hoppas det var trevligt i går! Va skönt att åka tåg i stället för bil.Det är ju nsätan livsfarligt att var ute på vägarna nu i alla dessa helger o annars också för den delen. Man vet aldrig vad man möter för galning!

Idag har det varit lugnt..har bara gått här o diskat o plockat i ordning sen igår. Dottern med familj var här på middag. Det är så roligt att flickvännerna till dom äldsta barnbarnen också vill följa med. Dom är ju såå gulliga!Vi var 11 stycken!

Vädret har ändrat sej. Nu snöar det o är runt noll. Som mest har vi haft 27-grader. Det var 22 när vi åkte på dansen i söndags..25 när vi komhem på natten. Men där i Söderhamn var det inte alls så kallt.

Ha det gött o ta det lugnt med gympan!KRAMKRAM!

7:e kommentar, skriven , av Pialotta:

Vad skönt du fått sova så många timmar.. Jag sover sällan eller aldrig mer än högst 7 timmar per natt.. det räcker alldeles lagom det.. Jag är ju nattmännska och det blir aldrig före 1.00 någon natt nu.. men sedan sover jag som en stock:-)

ha de fint i borås.. fint med tåg o buss vid tillfälle.. Kram på dig

Kommentera inlägget här :