Röntgen

publicerat i Allmänt;
blev det av knät. Doktorn skickade mig med ett kuvert direkt till Frölunda Sjukhus och återbesök om 2 veckor........hmmm jag frågade om jag fick träna.......och han sa varken ja eller nej.....men just nu kan jag inte det så jäkla ont har jag.

Förkyld börjar jag och bli också. Jätteont i kroppen och näsan rinner. Skit också och jag och Pippis  som ska iväg till Helsingör till helgen......tågbiljetterna är betalda....dem får vi inte tillbaka.....men hotellet kan jag fortfarande avboka.
Det är väl inte meningen att vi skall åka bort..............jäklar va besviken jag blir........

Kram från Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ingegerd:

Jag vet hur det känns att få inställa en rolig händelse pga sjukdom, fy så besviken man blir, det är klart! Nu kan man ju avhjälpa mycket i knän, bra att Du snabbt kommer till röntgen. Allt syns dock inte på vanlig röntgen. Träna kan Du ju ändå göra, men utan belastning på knäleden. Lårmuskeln är jätteviktig för stabilisering av knät, men Du är väl redan vältränad överallt! Kram!

2:a kommentar, skriven , av Ninni:

Men darling..du måste ta det lugnt ibland också!!



Det finns bättre piller än Voltaren ,Diclofenac tex..dom blir man inte knepig av!



Du ska se att ni kommer iväg....kram kram

Du får komma till mitt "dagis" och gå där några dagar..hihi

Sen får du se om du fortfarande tycker att de tär kul.

3:e kommentar, skriven , av Kersti:

Stackare, tycker verkligen synd om dig. Men om du tar det jätte lugnt och verkligen sköter om dig kanske ni i alla fall kan komma iväg. Håller tummarna. Kram

Kommentera inlägget här :