Hejsan svejsan

publicerat i Allmänt;
Idag är jag på riktigt gott humör....tänk vad det är konstigt vissa dagar då man känner sig som om världen ska trilla över en totalt....men sånt är det ju för oss alla så ensam om det är jag inte.

Massor med pappersarbete....sonen har tagit över firman och nu är det Pippis som är anställd....men vägen dit har varit jobbig med massa pappersexercis till olika myndigheter, men nu börjar jag se en ände på det hela och idag kommer min trogna revisor och då blir det ju snack....inte bara om papper utan skratt och tjo och tjim är det med den mannen. Jag fattar egentligen inte hur han får ihop räkenskaperna så galen som han är:))

Idag har jag städat huset och håller på att göra en mustig gryta och sen bär det iväg till gymmet. Idag är det intesivgympa som gäller..........men jag är laddad till tänderna.

Till sist en liten göteborgshistoria:



- Dö,du har kepsen bak o fram!

- Vadå! Du vet la ente åt vecket håll ja ska gå!

Ha det gott! kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Härligt härligt Mumin..jag är också på gott humör!



Haha vilken gooo historia..kramen

2:a kommentar, skriven , av Sylvia:

Så härligt - njut av dagen. Det är som du säger - detgår ju upp och ner.

3:e kommentar, skriven , av Pialotta:

Hoppa nu inte på för mycket.. nu när du är hoppetussan själv .. du vet det har fått konsekvenser förut.. men va kul du mår så bra.. Ikväll tar vi oss en svängom igen.. bäst att krypa i raggsockan.. de här pumsen är för riskabla;-)

I morgon Musik på låddan.. du hänger väl på.. Kramar

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Hihi!!!

Jag är också glad även fast jag är lite lätt krasslig och vädret är grått

Det finns så mycket annat jag är glad för bla din och mina andra bloggvänners vännskap Ha en trevlig dag

Kram Tingeling

5:e kommentar, skriven , av Ninni:

Hallååå läget??



Ha en goo lördag, kram kram

6:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Hej du glada Mumin.Härligt när huset är trimmat. Jag fuskade av lite i går jag också. Du är säkert jättenoga. Idag har jag varit på 26 årskalas hos äldsta barnbarnet. Han är såå goo. Bjöd på hemmagjord smörgåstårta, supergod. Sen hade hans mamma gjort en vanlig tårta så nu har man smällt i sej en massa onyttigt. Hur ska man kunna få i sej en middag också? Det får bli sen middag i dag, men det blir ju Melodifest också..får pricka in maten strax före då. Det blir nog bra med det! Hoppas du har en superfin lördag! Många kramar skickar jag till dej från ett mycket snöigt landskap!

7:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Hoppas det goda humöret håller i sig och att du haft en trevlig fredag - lördag.

8:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Hoppas allt är bra med Mumin! Här snöar det fortfarande. Längesen vi hade såå mycket snö!Nu tror jag inte du vill byta ställe med mej! Ha det så bra. Vi hörs!Kramar i massor!

Kommentera inlägget här :