Tisdag den 1 december

publicerat i Allmänt;
Nu är det vinter enligt almanackan och idag var det riktigt kallt ute, ja i alla fall nollgradigt. Igår när jag fyllde år så fick jag massa telefonsamtal från vänner och bekanta och det var trevligt, men jag och Pippis tog varsin tårtbit och lite kaffe och satt alldeles allena och hade det småmysigt.

Sen tog jag tag i mitt fotoskåp.......det var inte nådigt där alltså......men jag fick iordning på allt och nu har jag bara till att sätta in sisådär en 300 kort.......puh, så idag ska jag köpa fotoalbum.

Tänk va roligt det var att titta på alla korten. När man var ung, när barnen var små och på sina föräldrar och alla annan släkt:)

Det roligaste var nog att jag hade sparat brev från när jag var i Los Angeles när jag var 15 år och au pair. Så många roliga brev från min pappa, syster, kompisar och den första kärleken. Jisses jag satt som i trans när jag läste dem:)

Nä nu ska den här damen ta sig en dusch och sedan ut och köpa lite fotoalbum och lite julklappar kanske.

Kram ha en go dag alla! Mumin



Lite snö låg det här förra vintern.....en bild när jag var ute med Gustav i Gunnebo parken

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Visst är det kul med fotoalbum det är något annat än foto på datorn Åkte du som aupair redan som 15 åring då ska inte jag gnälla att dottern vill åke till hösten då hon blir tjugo kram Tingeling

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Halloj, nu är jag igång igen. Hemma från Sthlm.



Kul med riktiga foton.Visst är det häftigt att läsa gamla brev. Man blir så nostalgisk och tänk va mycket man glömt, men kommer ihåg som det var i går.

Jag tänker ofta att nu ska jag beställa riktiga pappersbilder, men det blir aldrig av. Mina resebilder däremot, brukar jag ha som pappersbilder också, för jag vill gärna hitta album där jag är så bilderna hamnar rätt.

Ha det så bra nu Mumin.Kram på dej.

Oj jag nästan glömde det viktigaste.

JÄTTEGRATTIS i efterskott!

Kommentera inlägget här :