Lite segt.....

publicerat i Allmänt;
både på bloggen och med mig själv..........har varit så fruktansvärt trött, fast jag har inte brytt mig om det, utan hållt på som vanligt och tränat och stått i. Men så idag så hade jag så ont i "kisseriet" så jag tog mig till dokorn och visst var det urinvägsinfektion ( som vanligt).

Har fått penicillin.....skulle egentligen ha städat idag men jag tror jag struntar i det. Känner inte alls för det, sängen är mer tilltalande skulle jag vilja säga. Man ska ju lyda sin kropp och dem där dammråttorna är det väl ingen som tar hand om:)) Dem finns kvar i morgon också.

Vet ni jag har köpt en sån fin tavla av Nalle. Jag har inte kunnat släppa den och jag får den nästa vecka. Vet precis var den ska hänga..........den var bara MIN den tavlan:)

Kram ha det så gott! Mumin



Nå vad tycks??

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Den är gôrfin..verkligen, Nalle hon kan hon..kramen



Se till att kryapådejnu!



2:a kommentar, skriven , av Fia:

Den är verkligen jättefin!

3:e kommentar, skriven , av Fia:

Nu for kommentaren iväg innan jag var klar! Sköt om dig och krya på dig. Jaga inga dammråttor förrän du har fått tillbaka orken!



Kram från Fia

4:e kommentar, skriven , av I ngegerd:

Den är ännu finare i verkligheten, jag lovar! Grattis till ett fint konstverk. Jag känner med Dig, Du vet vad jag menar, tänk på att växla mellan de olika medicinerna, ta inte samma varje gång. Drick MYCKET! Ta hela tablettkuren - nä nu har jag gått och blivit doktor också!

5:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Åhh vilken fin tavla!Förstår att du fastnat för den!

Men lilla vän.. har du åkt dit på det också.Vilken otur du har.Klokt att du låter dammråttorna härja ett tag till. Dom är ju som sagt kvar.

Vilka fina Göteborgsbilder på er båda.Och vilken härlig dag ni haft! Krya på dej nu och massor av kramar till dej från mej!

Kommentera inlägget här :