Har ni haft en Glad Påsk?

publicerat i Allmänt;
Grattis i så fall.....det har definitivt inte jag haft.....vill inte säga vad det är men det är mycket tråkigt som har hänt. Jag har ännu en gång blivit trampad på som så många andra gånger i mitt liv...så nu vete fan om jag inte sadlar om och blir som jag egentligen ska vara...en som säger Nej och inte går på alla idiotiska "trick"

Förresten brukar ni ha med en bukett blommor när ni går bort? Det har jag alltid.....men inte ens det fick jag denna påsken..........


Skönt i alla fall att denna jävla helgen är över.....i morgon ska jag bara njuta och gå på mitt favvogympapass och så kanske det blir lite tyst runtomkring mig....det är ett jäkla klippande och krattande runtomkring husena


Detta blev inget roligt inlägg men jag kan ju inte ljuga och säga att jag har speciellt kul....deprimerad är vad jag är

Kram i alla fall den som vill ha en! Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ingegerd:

Bra att Du sjunger ut! Det måste man få göra då livet är besvärligt. Ha nu ett skönt gympapass och njut av vardagen igen! Kram!

2:a kommentar, skriven , av Ninni:

Men du detta lät inte bra...va tråkigt att du haft en pisshelg.



Jag har alltid med mig nåt när jag går bort..den här gången blev det ett vindspel!



Men om du får en kram av mig känns det lite bättre då??

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

3:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Men..det där lät inge kul!Såå synd, för jag tänkte berätta att jag blivit MORMOR i dag, till en jättesöt liten flicka!Lite tidigare kom hon, jag vet inte ens storleken på henne än.I morgon får jag höra mer detaljer. Hoppas gympapasset kan driva ut demonerna!Jag vill jättegärna ha en kram och du får en jättestor av mej!

4:e kommentar, skriven , av Nalle:

Men kära Mumin! Du ska inget annat än att vara dig själv och säga bestämt nej till saker å ting! Du måste! Det är dags att sätta emot.

Du får gärna maila och prata av dig om du vill. Om jag kan hjälpa med andra infallsvinklar, så vill jag.

En stor kram till dig. Nalle

5:e kommentar, skriven , av Fia:

Det lät ju inte alls kul. Det är inte bra om folk missbrukar att du är snäll och omtänksam. Hoppas att det är något som går att reda ut, för det är tråkigt om du ska behöva belastas med negativa upplevelser utan att få en ursäkt eller förklaring. Kan du inte försöka rensa luften med den som har gjort dig ledsen, och berätta precis hur det känns för dig?

Hoppas du får lite stöttning och kraft när vi bloggkompisar står bakom dig.

Kram från Fia

6:e kommentar, skriven , av Ninni:

Hur är det med dig??



Hoppas så att du mår bättre idag..kram kram

7:e kommentar, skriven , av Kersti:

Det låter inte alls bra. Men kanske att vi kan stötta lite vi här på distans. Det är ju inte som att ses i riktiga livet men jag skickar i alla fall över lite varma omtankar och hoppas att de kan få dig att lyfta en liten bit. Kramar vill jag alltid ha.

Kommentera inlägget här :