Nu äntligen har penicillinet verkat

publicerat i Allmänt;
och jag känner mig som en ny människa. Usch va sjuk jag varit och det länge känner jag nu. Jag har inte precis varit trevlig mot min omgivning, en riktig satmara har jag varit.....Stackars Pippis. Men när man känner sig så man inte orkar en sekund till då hasplar man ur sig massa dumma saker.

Nu är det jag som ska gå till doktorn nästa vecka och berätta för honom hur allt börjar......smygande och sen blir jag helt orkeslös....får se vad han säger om hur jag ska tackla det här.

Ni  e för goa som bryr er om mig. Tack ska ni ha alla! När man mår så dåligt så är det så skönt att få lite "tycksyndom". Tack än en gång!

Idag kommer Gustav och Enya och Günther med sina föräldrar och det ska bli så roligt att träffa dem alla mina barn och hundar:)

Just nu är potatisgratängen redo att sättas in i ugnen och entrecoten ska snart stekas. Pippis gör sin favoritäpplekaka......mmmm den är så god så ni bara visste.


Ha ha lite vin har jag redan smakat på. det är mysigt att laga mat och smutta på lite vin.....e jag klok....klockan är bara tre ha ha.


Kram alla vänner! Jag kommer in till er när jag har lite mer tid. Jag är bara sååå glad att jag mår bra!!

Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Ja men då är jag ju inte ensam om att smutta vin på eftermiddan..haha



Mmmmmmm god mat här med, mums mums! va glad jag blit att du mår bättre...ha det gott ikväll stoooooooooor kraaaaaaaaaaaaaaaam

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Nä jag tycker nog att vi är bra lika du och jag Emil ha ha . Kram ha det jättegott själv.

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Tyckte precis att jag läste samma mening om vinet på Ninnis sida alldeles nyssens, fick ta och kolla en extra gång att jag var hos dig::))

Skönt att höra att du iaf är bättre.

Kramar Nalle

4:e kommentar, skriven , av tingeling:

Så skönt att du mår bättre jag vet hur jobbigt det är med alla dessa pencillinkurer kramar till dig /Tingeling

5:e kommentar, skriven , av Anki:

Hoppas du mår bra nu!



Kram!

6:e kommentar, skriven , av Ninni:

Hur mås det idag då??



Ha det bäst..stor kram

7:e kommentar, skriven , av Fia:

Vad skönt att penicillinet har gjort nytta. Det är så många som går och drar på förkylningar och inflammationer av olika slag nu. Undrar om det är fler baciller och virus än vanligt som far omkring i år.

Kommentera inlägget här :