Hej här är jag igen......

publicerat i Allmänt;
har definitivt inte haft ork att blogga. Så trött och ont i ryggen har jag haft så det enda jag gjort är att sova och vila ryggen. Jo jag var hos doktorn igår och berättade mina symptom. Han tog massa prover bla EKG och blodtryck, men det var bra. Sen var det prover som tar några dagar att få reda på, men han skulle höra av sig om det var något. Jag själv tror inte det utan jag tror att jag har farit runt för mycket, tränat hela sommaren utan uppehåll och sprungit runt som en skållad råtta överallt. Nä nu ska jag inte gå och träna förrän jag känner mig riktigt bra även att jag får abstinensbesvär ha ha.

Idag mår jag bättre och jag ska passa lille Gustav några timmar medans dottern och kompisen är i stan. Nu är det ju så fint väder så det blir nog en promenad med barnvagnen om herrn tillåter sin mormor:)

Sen är jag sugen på att åka bort någonstans.......Pippis följer med säger han, ha ha han kan inget annat nu när jag åkte med han till Polen , men vi får se.....

Kram ha en go dag därute! Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Helena:

Skönt att du mår bättre idag.

Ja det är jobbigt att gå med ständig värk men man vänjer sig även vid det.

Den dagliga värken är jag så van vid men när det blir sämre perioder ändå då blir det jobbigt.

Mysigt med en promenad med barnbarnet.....det är ju så härligt väder.

Ha en skön dag vännen & var rädd om ryggen!

Kram

2:a kommentar, skriven , av Sylvia:

Så skönt att det känns något bättre. Du vet ju själv hur det uppstått och hur det skall åtgärdas. Klokt att ta det lugnt med träningen. Du får ju motion med barnvagnen i stället. Här är det en underbar höstdag med sol och klarblå himmel. Hoppas du får lika fint på din och Gustavs promenad. Sköt om dig vännen! Kram.

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Helena: Ja jag förstår att det är jobbigt att ha värk hela tiden, usch stackars dig, Ja idag har vi tagit en promenad på 1,5 timme och nu sover han som en stock i mormors säng:) Kram på dig!



Sylvia: Ja det känns mycket bättre idag och vilken härlig promenad jag och Gustav har tagit. Kram vännen!

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Men stackars dig....ja det är tydligen vila som gäller!

Spinning sliter väl en del på ryggen antar jag!



Ha det gott min vän..kramen

5:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ja vila är det enda som gäller, nja jag vet inte om just spinning sliter på ryggen, men det är klart man sitter ju så böjd så det kan du ha rätt i. Puss och kram tillbaka

Kommentera inlägget här :