Härlig söndag!!

publicerat i Allmänt;
Nu har Gustav åkt hem.....den lille stackarn hade ont i magen i går kväll så jag gick och vankade av och an i vardagsrummet. Men klockan kvart i sju somnade lille Gullefjun och sov till halv sex i morse.....då fick han mat och sen stensov han till kvart i åtta och mormor och morfar sov också.

Sonen var här igår med lille Günther.....en underbar hund....så snäll så ni bara visste.....han slickade Gustavs fötter....men jag tror inte Gustav märkte nåt av det.....sen kom det två bakfulla ungdomar i morse och skulle hämta han, så det var bara att göra bakfyllefrukost till mågen hi hi. Stekta ägg och bacon och lite köttbullar så var den pojken nöjd:))

När Gustav åkt hem så åkte jag och Pippis till ett köpstadscenter....å det var så gulligt.....Pippis tog min hand när vi promenerade igenom och jag riktigt kände hur jag älskar denne morfarn......vilket också Gustav gör....han blir alltid glad när han ser eller hör sin morfar....nä nu blir jag lite sentimental....men va gött det är att se dem.

Därefter var vi hos svärmor och hälsade på. Hon blir sååå glad när JAG kommer. Jag vet inte men hon har aldrig visat att hon tycker om mig men hon gör nog det innerst inne. Farfar sa alltid att: " dig kan hon lita på" så jag får ta det som en komplimang.

Nu har jag kokat potatis och det blir en riktig arbetarmiddag idag. Falukorv med stekt potatis och ägg.....

Titta va fint jag sitter i stolen som morfar målat:)



Här är Günter....lite skuggad kanske men sicken go hund....så jättesnäll.....:))

Nu ska jag inte vara orättvis men Enya är också snäll.....det är bara det att när dem kommer ihop här hemma blir det ett herrans väsen. Jag hoppas innerligt att dem har det bra hos pojkens exflickvän.....men det tror jag verkligen att dem har......gullegrisar:))

Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Va mysigt ni har haft det!



Inte tror jag att du skulle rulla fram hemma hos mig..haha

Kalkon är nyttig mat...bara skippa gräddsåsen så, men det är ju liksom den som lyfter det hela dessvärre.



Vi åt ägg&bacon vi med till frukost utan att vara fyllesjuka!



Kram kram

2:a kommentar, skriven , av Frida:

Det är klart att dom har det bra hemma hos mig! Hoppas inte du trodde någonting annat! :) Det är ju tydligen bara jag som kan hantera både Enya & Günther samtidigt! Ha det bra!

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ja du jag får äta bakfyllemiddag nu på kvällen istället:) Kram och puss.



Frida: Tror jag inte ett ögonblick utan att dem har det bra hos dig:) Roligt att träffa dem i alla fall dem sötnosarna. Kram på dig!

4:e kommentar, skriven , av tingeling:

Så söt han är lilla prinsen och vad han har blivit stor.

Nuär det lugnt här alla har åkt hem utan vi som bor i detta hus och jag sitter med håret full med färg

kram Tingling

5:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Men va tiden går fort. Han ser så gullig ut där han sitter i stolen, alldeles själv. Vilken tur att allt gått bra för mormor o morfar med barnvaktandet. Även voffsingen ser ut att trivas hos er. Hoppas dagen i dag blir vilsam o skön o att du inte kör igång veckan för hårt!

Kramelikramar!

Kommentera inlägget här :