Oväntat besök......

publicerat i Allmänt;

fick vi igår av Pippis gamla barndomsvän. Han har inte träffat honom på 29 år....men så hade han vägarna förbi med sin nya fru och det var bara att slänga sig i grytorna igen:(( Ja herregud jag vet inte men en sån tjötig kärring har jag nog aldrig träffat. Hon fullständigt pepprade mig med tjöt om sjukdomar och allt annant elände så jag höll på att svimma av utmattning.......därtill var det middag och kaffe och kvällsmat och frukost i morse.....å inte var dem särskilt renliga av sig heller. Damen var full av mjäll och satt och kliade sig hela tiden i håret och det riktigt kröp på mig...usch....och nån tandborstning hörde jag inte av heller.........så när dem hade åkt iväg i morse så slängde jag lakan och allting i tvätten för jag tyckte faktiskt det var äckligt..........Känner mig dödstrött nu men nu hoppas jag att det blir lugnt idag och i morgon för nu åkte Pippis och sonen på kurs i Danmark och kommer inte förrän sent i morgon kväll. Hjärtat bankar som en hammarslagare så idag ska jag bara vila mig. Någon riktig sömn har jag inte fått på 2 dygn, jag spänner mig så när jag inte kan rå  mig själv. Tittar runt till er Kram Mumin

image667Just så här "sleten" känner jag mig idag:))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Pialotta:

Usch då sånt där är bara så hemskt.. oväntat besök kan va kul, men inte tjatiga kärringar som pladdrar om sina sjukdomar hela tiden. Mjäll???? Finns det idag??
Finns ju hur mycket medel som helst.
Fy för bubblan förstår du är ur led:-)
Kram från en som vet vad tjatiga pratkärrngar är.. jag har en vid sidan om, men på avstånd.. sjukdomar nä då är de inte riktigt sjuka på allvaret, för de håller tyst om det.
Visst är det min nya mobilkamera.. fantastiskt nu behöver jag bara ta med den då jag ränner på stan:-)

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Pialotta: Ja du det var en pärs.....å till råga på allt var hon förkyld också och satt och snörvla vid middagsbordet med hushållspapper bredvid sig. Fy för den lede.....usch!! Va bra med en sån mobilkamera, blir ju jättebra bilder ju. Kram vännen!

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

HUA..va snuskigt!

Fick du nån syl i vädret?? Nej sina besökare vill man välja själv..kram på dig och vila dig nu!

4:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ja fy faderullan hur kan man vara så skitaktig?? Ja jag har vilat idag. Gött!! Kram vännnen!

5:e kommentar, skriven , av Ninni:

Ha en gooooo fredag, kram

6:e kommentar, skriven , av Ninni:

Väldigt mysko,.det går inte att kommentera på ditt sista inlägg!

Allt väl så här på söndagkväll?? kram

7:e kommentar, skriven , av Ninni:

Din blogg krånglar..ha en bra dag gumman!
Kramen

Kommentera inlägget här :