Varmt......

publicerat i Allmänt;
är det och nu känner jag mig alldeles slut..........Efter allt bärande och slit och släp överallt är det jag som tar helgen nu.Maj månad var otroligt jobbig, jag har varit överallt tycker jag....nu längtar jag efter min vardagslunk med träning och lite mer sömn för det har blivit lite si och så med det.........nu längtar jag verkligen att få skratta riktigt ordentligt och ha en skön helg i Stockholm. I morgon ska jag bara ta det lugnt och packa en liten resväska för äventyret och jag ska gå och lägga mig tidigt idag har jag tänkt.

Förresten så har jag tagit bort ett fult födelsemärke idag hos doktorn så nu blir det till att vara lite försiktig i solen och med badet. Hoppas att det inte är något elakartat med det. Stygnen skall tas om 10 dagar och inann dess får jag väl veta resultatet.

Pippis är trött han med, jobbar som en galning i hettan....men för hans del blir det ingen rast och ro. När det är så varmt så går ju alla AC sönder och han och sonen jobbar häcken av sig.

Förresten har dottern varit på ultraljud.....ha ha den lille ligger och suger på tummen i magen och har vänt sig så det är väl bara några veckor kvar så tittar han ut:))

Sen kommer Enyas "lillebror" nästa vecka. Jag har sett bilder på han och det är en riktig sjusovare tror jag, så nu blir jag farmor igen:))


Ha det så gott ikväll alla mina vänner. Kram Mumin




Håll för ögonen alla ni som hatar vinter:)) Här var ljuvligt:))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ingegerd:

Jaha, Du är allt en vinterkvinna, Du? Passande bild jag skickade till Dig då! Åhh, vad jag är avundsjuk på att Du ska bli både mormor och farmor! Suger på tummen redan, gulligt!

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Jag ska ta det lgnt imorgon vila upp mig till lördag kram Tingeling

Kommentera inlägget här :