Penicillin och konståkning.......

publicerat i Allmänt;
ja så var jag hos doktorn idag och jag var ju inte riktigt kry tyckte han. Snabbsänkan var 40 så det var inget att be för......penicillin och hostmedicin...Jag tog mig faktiskt en sväng och helghandlade efter doktorn men jag blev lite svettig men det var skönt med frisk luft. Sen har jag vilat och tittat på konståkning. Jag bara äääälskar den sporten. Kan bero mycket på att dottern åkte i ja var det 13 eller 14 år så nog har jag suttit och bitit på naglarna alltid i kalla ishallar och varit med och ordnat SM här och vart med i styrelser och knopat ihop program och kläder. Ja jösses att man orkade?? Klockan 6 på morgonen var det träning och då var det bara att köra damen till ishallen....men det gjorde jag så gärna.....hellre det än att hon var ute på "dåligheter". I mars är det ju VM i konståkning och då ska jag glittra med fuskpälsen i Scandinavium ha ha. Kristoffer Berntsson är ju här från Landvetter och Adrian Schutleiss är från Kungsbacka och dem åkte EM idag i Zagreb. Dem kom 6:a och 7:a, jättebra av dem.....det var längesen vi hade så bra konståkare i Sverige. Inte sedan 1913 har Sverige tagit medalj i konståkning och nu när dem kom så bra får vi skicka 3 stycken nästa år till EM i Helsingfors. Vete katten om inte jag åker dit då??:))
Nä hörrni nu är det snart helg och i morgon får jag nog städa, om jag vill orkar eller kan som Lasse Kronér säger. Jag märker det att jag har kommit ifrån min städmani lite grann. Förut skulle allt vara skinande rent men nu struntar jag lite i det. Känns skönt....jorden går ju inte under för lite skit i hörnena eller hur?
Sen tittade jag lite kärleskfullt idag på min rosa cykel.....den får nog ha sig en omgång snart....det är ju så roligt att cykla:)) Nä här kan jag väl inte sitta och spåna längre får väl krypa till kojs igen. Ha en god natt! Kram eran Mumin

image603 Kristoffer Berntsson, tjejernas favorit:))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Men vännen blev du såå dålig..inge kul!

Ja konståkning är ju helt underbart att titta på..jag gillar herrarnas fria åkning bäst!

Kryapådejkramen

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ja det tog hårt på kroppen det här...men jag är väl snart igång igen hoppas jag. Ja herrararnas friåkning är bäst. Tack för omtanken! Kram på dig vännen

3:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Hej Mumin! Va bra att du gick till doktorn!Sänkan var ju hög så du har väl en rejäl infektion! Och nu får du försöka ta det lilla lugna, så kroppen får en chans att ta igen sej! Ingen städning o inget partajande!Bara vila! Order från mej!Haha. Sitt du och titta på konståkning o gotta dej åt killarna!
Jag tittar aldrig på det nu förtiden. Förr brukade jag följa med när det var större tävlingar. Jag ska nog kika lite nu om vi har duktiga svenskar med.
Du är väl insatt i detta när dottern har varit med, förstår jag. Va kul att vara med o arrangera också.
Duktig är du! Ha en riktigt sköööön fredag Mumin! Och var rädd om dig! Kramar!

4:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Ja jag vågar väl inte säga detta men jag HAR städat idag...men nåt partajande blir det inte....ska luta mig tillbaka i soffan och titta på Let´s Dance ikväll men först ska jag ge Pippis fläsk och bruna bönor....jag ska äta fisk....gott. Tack för att du bryr dig! Kram på dig vännen!

Kommentera inlägget här :