Nytt år.......

publicerat i Allmänt;
Hoppas att allt är bra med er efter nyårsafton. Själv mådde jag väl inte så bra igår men det får jag skylla mig själv. Idag ska jag städa undan julen, tomtarna ska ner i sina lådor och granen åker ut den med! Ska bli skönt att bli av med detta nu, jag tycker det har varit i det hysteriskaste laget denna jul och nyår. Gott att det är vardag igen:) Ha en trevlig dag! Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Pialotta:

Inget hysteriskt alls i mina gömmor.. denna julen har jag verkligen tagit det piano.. inte mycket till julgrejs heller här.. bara alla tomtarna och en del fururis.. stjärnor o stakar tar jag efter trettonhelgen:-)
Ha de fint o vill du kan du läsa dagens kåseri:-)
Kramar

2:a kommentar, skriven , av Sylvia:

Ja du verkar ha haft mycket omkring dig. Men mest roliga saker tycker jag det verkar som. Du får väl ta det lugnt ett par dagar och vila ikapp. God fortsättning!

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Jag håller på att städa undan julen nu och i köket kommer det att bli vitt vitt och har oxå inhandlat nytt kuddtyg Själv mår jagsom en prinsessa firade nämligwen nyår
i flanellpyjamas och kära maken min och spiknykter det får jag ta igen ett annat år kram Ting...

4:e kommentar, skriven , av Mumin:

Pialotta: Nä vad härligt att du tagit det lugnt:)) Nä förra året va det så mycket som hände...renovering och mycket gäster så jag tog helt enkelt slut det sista. Ja jag ska in och läsa hos dig. Kram vännen!

Sylvia: Ja det har varit roligt men krävande och nu är det så rent och fint här igen med fina vita blommor och jag riktigt njuter. Kram vännen!

Ting: Men en sån nyår hade jag också önskat mig:)) Jag var helt slut på nyårsafton....just det nu lyser det vitt här med:) Kram vännen!

Kommentera inlägget här :