Nytt år och nya äventyr......

publicerat i Allmänt;

Härligt nu är julen ute ur mitt hus....så rent och fint och vita blommor har jag köpt också....det har snöat lite med här idag...ljuvligt.
Nu har jag gjort en 2008 pärm och nu börjar jag se fram emot mina två inbokade resor. Pratade med min kompis nu som ska med till Jukkasjärvi och nu gäller det att inhandla diverse sockor och termobyxor och underställ för den kalla norden. Vilken upplevelse det ska bli att få se alla isskulpturer och ligga på en renfäll och sova:)) Nja sova det vete katten om vi kommer att göra men så påbyltade som vi ska vara så är vi nog tvungna att ligga still där på fällen.

image558


Bara is:)))


Sen en månad efter bär det ju iväg till Istanbul med Pippis. Jag ska läsa på om staden så man vet vad man skall titta på......det verkar ju vara så mystiskt och vackert. Det blir nog inga döda punkter där inte.


image559

Så här kommer vi att bo...visst ser det läckert ut??

image560

Badrummet

image561

Pool och relaxavdelning finns också...........

Ja jag ser fram emot våra resor...som sagt lev idag livet går inte i repris.

Ha det så gott go vänner! Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Så härrligt det ser ut Firar ni nåt särskilt kramTing...

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Ting: Ja Pippis fyller 55 år så jag gav honom resan i födelsedagspresent:) kram

3:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Jaa du..det ser inte dumt ut alls! Va duktig du har varit som städat undan julen, men här dröjer det nog ett bra tag innan jag nänns ta undan mina julsaker. Jag måste njuta ett tag till!
Tänk snart bär det iväg till norden.Det måste bli en intressant resa! Tänk bara att sova i issäng! Brrr! Men mysigt!
Och så blir det en resa till då!
Istanbul låter verkligen mystiskt! Jättehärligt ser det ut på rummet! En annorlunda resa!
Bra början på året!Ha en goo kväll!
Kramisar!

4:e kommentar, skriven , av Frida:

Jag har oxå städat undan julen idag! SKÖNT! Åh, vad härligt det ser ut. Blir avundsjuk! Men du kommer få det helt underbart på båda resorna! KRAM!

5:e kommentar, skriven , av Nalle:

Det ser trevligt ut ! Men ishotellet, hm...ni kommer frysa på natten !Mössa måste du ju ha, med öronlappar och knytband under hakan. !! Glöm inte det !Kram

6:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Ja det ska bli så roligt och hotellet går ju inte av för hackor:)) Kramelikram

Frida: Javisst är det härligt att julen är borta.....du får locka med dig Wiggi till sommaren på nån härlig resa:)) Kram på dig!

Nalle:Ha ha jag du sån där bebismössa menar du???? Det är ju en sport att ligga där en natt...jag struntar i om jag sover.....bara att ha upplevt det är en lycka för mig:) Kram på dig!

7:e kommentar, skriven , av Nalle:

JA! En sån menar jag ! En sån där hjälm, hahahahahahahahahahhahhahaha !!!

8:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Vad mycket trevligt du redan har ordnat på¨nya året. Vilka kontraster - först ishotellet och sedan lyxvarianten i Istanbul. Skall bli spännande att få läsa dina rapporter från båda resorna. Ditt förslag om bloggträff låter jättekul. Måste vi prata närmare om. Tänk om flera kunde haka på - jag kan mycket väl tänka mig en liten tripp till Göteborg. Det är en himla trevlig stad.

9:e kommentar, skriven , av Mumin:

Nalle: Ja just det ha ha:))

Sylvia: Ja visst är det kontraster men sådana som lockar mig!! Ja du det här med bloggträff måste vi ordna på nåt sätt.....ni är alltid välkomna till Göteborg...det här får vi prata mer om och "gadda" ihop oss så vi får träffas. Jättekul!! Kram på dig!

Kommentera inlägget här :