My Dog utställning

publicerat i Allmänt;
skall jag på idag. Flera hundratals raser på utställning på Svenska Mässan och däribland lilla Enya, farmors gull ha ha. Undrar om hon kommer att vinna nåt pris den lilla sötnosen? Det ska bli kul att gå och titta på det idag:)
Förresten har vintern kommit till västkusten. 4 minusgrader och kallt som bara den för det blåser småspik.
Ha nu en bra dag, ska ta med mig kameran och föreviga några söta små varelser.

Kram från Mumin

image562

Detta är inte Enya men det är en liten bebisrottis, söt va?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Den var jättesöt men
jag har tyvärr tråkiga minnen från en rottveiler så jag blir skraj bara jag ser en.
En sen kväll vid ca tolvtiden hörde vi att det var någon vid kaninburen. Vi öppnade altandörren och emot oss morrar en stor rottveiler han visar oxå tänderna. Vips så stängde vidörren. Kanin hade en bur med yttergård och vi tänkte att om vi får in honom i buren så blir allt bra. Vi gick ut på vår balkong och tittade då vänder sig hunden upp mot den morrar och står i. Grannen var oxå ute och han är hundägare men han vågade inte hjälpa oss. Vi ringde polisen för det var ett himla liv på den där hunden men inte hade det tid De sa ta in kaninen och det var lättare sagt en gjort
Tillslut kom vi på vi sprutar vatten på hunden så han går ifrån vår gård så kan vi ta in kaninen.
Maken spruta sonen sprang till kaninen och jaghöll koll uppe på balkongen. Sonen fick in kaninen i buren men inte slutade denna arga hund.
Så vi fick ta fram vattnet igen och det gällde ju att få en hård stråle så att vi kunde hålla borta hunden. Samma procedur som förut och sonen fick in kaninen men det var med nöd och näppe de klarade sig.
Nu tror man ju att hunden skulle ge sig men icke sa nicke hunden sprang runt buren till halvfem på morgonen så vår gräsmatta blev helt förstörd.
Halv fem gav sig hunden iväg ill en annan granne och åt upp deras lilla kanin istället.
Så du förstår vi har blivit lite hundrädda här hos oss. Vi har ju våran brors hund simson såvi är inte rädda för alla.
Ha en trevlig dag på mässan kram Ting...

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Jättesöt liten valp! Åhh vad jag avundas dig! Jag älskar att gå på såna utställningar. Men jag bryr mej inte om själva utställningen. Jag bara älskar att titta på alla underbara djur! Mest älskar jag nog katter ändå! Helst vill man bara att dom visas upp utan tanke på priser.Men det är väl ett intresse som många har!
Hur som helst så får du nog en härlig dag!
Håller tummarna för Enya!
Kram på dig!

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ting: Ja jag förstår dig...en rottweiler är inget att leka med!! Men det är så många som inte passar som hundägare till en sådan ras. Man måste vara stenhård och handfast från början med en sån vovve. Enya är jättego men som sagt man måste vara benhård emot henne. Först var jag också skeptisk till inköpet av henne....jag är hundvan...men rottweiler har jag aldrig bekantat mig med förut....men hon är go lilla Enya:))Kram

Gunvor: Javisst är den söt:) Ja det var riktigt roligt att vara där idag...så många sötnosar:))Kram

Kommentera inlägget här :