Ja då jag lever.........

publicerat i Allmänt;
men är lite trött.....det har varit ett himla hålligång den senaste veckan....jag tror inte att jag haft en dag då jag kunnat pusta ut. Såg ni melodifestivalen? Skräp säger jag bara! Det var ingen låt som jag tyckte om faktiskt....å den där Christer Sjögren.....javisst har han en härlig röst men melodin???
Ja jag har ju sovit över hos sonen och svärdottern inatt. Enya var snäll men hon vaknar ju och skall vakta så inte blev det mycket sömn i natt. På morgonen vaknade jag av att jag blev "tvättad" i ansiktet, så jag tog på mig kläderna och gick ut en sväng vid 8 tiden på morgonen. Det var inte en katt ute:)) och till råga på allt så tror jag att Enya hade tagit min ena socka så jag fick gå utan en strumpa på skogspromenaden, ha ha.
Nu har jag sovit lite grann och Pippis ser ut som om han är hungrig.....ja ja till grytorna....förresten det är inte mer än 6 -7 grader nere i Istanbul...hemska tanke. Ha det gott! Kram Mumin

image627

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Det kan vända snabbt vädret du ska se att när ni åker dit är det sol och vårvärme kram Tingeling

2:a kommentar, skriven , av Ninni:

Va är det såå kallt där nu...det brukar det väl inte vara!?

Tror inte det var nån som gillade melodifestivalskiten igår..haha!
Kram

3:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Usch då va du e jäktad! Dags för lite semester!
Man ska nog inte bry sej så mycket vad dom säger om vädret på resmålen. Det kan ju ändra sej så snabbt. Vi tittar aldrig i förväg.
Dotra har haft väldigt varierande där dom har varit.Prognosen visade ju på bara regn o det har det inte varit. Dom har haft några helfina dagar. Och värmen har dom haft.Där är det tropisk värme!
Vi får hålla tummarna att prognosen ljuger lite åt er också. Till det bättre!
Jaså du gillade inte heller festivalen. Jag säger inget! Ha en lugn o skön vecka nu tills ni far!Kramar!

4:e kommentar, skriven , av Nalle:

Men va du
håller igång! Dressera Pippis så han lagar maten, vetja. 67 grader inte illa:) Nä, Melodifestivalen var ingevidare. Knas helt enkelt.
Kram

5:e kommentar, skriven , av Frida:

Vaktade hon mycket eller? För annars brukar det bara vara när GP kommer vid 4 tiden. Men hon kanske undrade var vi va? Ja, men tack såå jätte mkt iaf!

Kommentera inlägget här :