Besök hos Iprenmannen

publicerat i Allmänt;
har jag varit idag ha ha. Jag och syrran kallar han för det, det är våran gynekolog:)) Han ser precis ut som Iprenmannen liten och lite skelögd, men han är fantastiskt duktig. Jag har ju tagit bort allt mitt i underlivet men har en katarr i urinblåsan så den skall han få bukt med säger han. Då kör han in en nål i urinröret med penicillin och sedan verkar det där lokalt, så nu ska jag gå på flera behandlingar för det. Sen var det lite "Pattpillande" och det kändes bra sa han:))
Ja nu i morgon skall jag plocka fram resväskan och titta över kläderna.........jag tänkte att jag skulle kombinera lite så där så man inte behöver ha så mycket med sig..........jag blir fortfarande inte klok på vädret....men det är tydligen inte mer än 5-6 grader där nere i Istanbul. Nä ni nu ska jag äta lite sen bär det iväg på måndagsspinning. Ha en go fortsatt dag! Kram Mumin

image628

Gitarren hade han lämnat hemma.........men ibland undrar man var han tittar nånstans.......men det känns rätt i alla fall:))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Frida:

Yes! Strumpan låg i enyas säng, hon låg ocb bet på den i söndags när du hade åkt, haha! Jag har lagt undan den till dig! :)

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Ha ha det var roligt:)) Hon gillar väl lukten kanske?? Kram

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

Jaha kan man göra så?? Jag brukar ha problem med Uretrit..jag får käka penicillin, men det där verkar ju smart!

Pözz&kram

Kommentera inlägget här :