Överraskningsfest

publicerat i Allmänt;
har vi haft i helgen för svärsonen som fyllde 30 år i augusti. Han trodde inte att det skulle bli någon fest för honom med alla hans kompisar och släktingar, men dottern har legat i som den värsta och tills i lördags lurades han till innebandymatch på kvällen, men då släcktes det ner i lokalen och när han kom in i sina träningskläder så var det ett rungade Hurra i lokalen. Vi var 55 stycken och lille Gustav var med. Jag passade honom hela helgen och det var lite knivigt att få honom att sova i altt oväsen så igår var den lille herrn inte sig lik. Det blir ju så när allting blir upp och ner. Alla var vi trötta så vi höll på att spy i går och lite kinkiga.....det blir ju så när spänningen släpper.

Jag fick i uppdrag att hålla tal till svärsonen och det blev bejublat. Jag ska säga er att jag fattade inte riktigt vad jag fick altt ifrån men orden bara sprutade ur mig och efteråt kallades jag för "LillBabben" ha ha. Det var ju kul att det blev uppskattat.

Lite bilder kan jag väl bjuda på av festen.



Här är Gustav och morfar innan vi ska på festen. Gustav prasslar med tidning:))



Dottens ungdomskamrat och lille Gustav



Här står Gustavs farmor och lagar mat. Stackars henne, hela dagen stod hon i grytorna



En del gäster



Plastfarfar och Mumin



Titta vilka häftiga tårtor



Födelsedagsbarnet i form av en läcker tårta, tyvärr så blev det inget bra kort på svärsonen IRL så tårtan får duga, här simmar han i härligt vatten från utlandet:)

Ja det var den helgen och jag vet en som är glad att det är över och det är dottern. Helt fantastisk fest hon hade ordnat!!


Kram ha nu en go dag! Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Men va kul...du ser ut att njuta minsann hihi



Vilka tårtor ser görgoa ut..kram kram

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Så det är detta som hon sysslat med i helgen. Att kalasa är ju inte dumt alls. Gullig bild på Gustav o morfar.Och jag säger som Ninni..vilka roliga tårtor! Häftigt 30årskalas!

Må så gott.Kram/Gunvor.

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ha ha ja visst njuter man i trevligt sällskap:)) Ja du dem tårtorna går ju inte av för hackor!!Kram



Gunvor: Just det Gunsan, kalas och barnpassning, jisses va trött jag blev, men kul hade vi:) Kram

4:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Vilket kalas. Förstår att dottern din haft det jobbigt - och smyga med alla förberedelser har hon ju varit tvungen att göra också. Jättebra bild på dig - du ser ut att ha roligt på festen. Hoppas du fortsätter att må bra! Kram Sylvia

5:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Ha en bra dag i denna dag! Här är allt okej! Tror jag ska baka lite idag. Vi får se, för solen skiner.. äntligen.. så det är supervackert ute. Kanske det blir en tur med sparken idag också.Kram kära MUmin!

Kommentera inlägget här :