Hjärtat får inga rynkor....

publicerat i Allmänt;
har ni tänkt vad det stämmer bra? Just nu läser jag Mark Levengoods bok med samma namn. Han är för rolig den mannen, jag ligger och småskrattar på kvällen innan jag tuppar av och Pippis tittar lite förundrat vad det är egentligen jag läser ha ha

Idag har jag köpt lite fina grejor till mig själv som jag ska ha på julafton. Jag säger inte vad det är för dottern läser bloggen här förstår ni men det är inget märkvärdigt men jäklar vad snyggt det blir (tror jag:)

Günther har varit hos farmor idag också och jag köpte honom en gris som grymtade när man biter på den och vad han tyckte den var rolig......sen har jag pratat med Gustav i telefon idag också.......ha ha han har riktiga läten för sig nu.....jag längtar efter honom kan jag säga det lilla gullefjunet.

Sen har jag plågat min kropp med spinning......jisses vad hon kör på den där instruktören....men jag bottnade med 2 bananer och lite nyponsoppa och det var inte dumt  det.

Förresten min JulEn håller på att gå till sällare jaktmarker:(( så det blir väl till att ta fram plastgranen....ja jag får se om den repar sig.....nä nu är det snart läggdags och tillbaka till boken.

Sov gott! Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ingegerd:

Sicken en, barrar den redan? Här är barmark, men sol har vi haft i dag. Ja Du, Lilla London är nog ett passande namn. Hoppas Du visar upp Din stass senare här, låter fint värre!

2:a kommentar, skriven , av Ninni:

Va har enen redan lagt av..gå tillbaka och klaga.

Min "plastgran" är redan klädd och den är så fin så!!



Förstår att du längtar efter Gustav, jag längtar redan efter dom jag nyss lämnat..suck.

Nästa helg är det dax för nästa gäng...jisses jag kommer inte att hinna nåt innan Jul..jaja



Suss gott...den boken vill jag läsa, kram kram

3:e kommentar, skriven , av Fia:

Mark Levengood är jätterolig! Jag tycker att han har en skön, underfundíg humor, och det syns på honom, för han ser ut att vara full i skratt hela tiden.

Kommentera inlägget här :