Djurens och barnens samarittjänst

publicerat i Allmänt;
Den finns här hos Mumin. Det är konstigt både barn och djur har alltid trivts hos mig, men det beror nog på att jag utan att skryta värnar om barn och djur.........

Lille Gullefjun skötte sig exemplariskt när jag passade honom, han är sååå go den lille parveln och skrattar gott åt sin mormor......den lille pussgurkan.

Och Günther älskar sin farmor också. Nu har han blivit så van vid mig så han blir riktigt glad när han ser mig.....gulligt.

Men idag har jag fått städa efter honom för han klampar in med sina stora tassar på mina golv och jag som är lite pedantisk kan faktiskt inte stå ut med det utan tog tag i golvena idag och gjorde riktigt fint. Pippis och sonen körde jag ut med dammvippan så det rök om det.....jag vill vara själv när jag städar.....sen kan dem komma in igen ha ha.

Fast det är synd om lilla Stolla......hon kan inte riktigt förlika sig med hunden och så får det vara....hon är ju elva år snart katten så det är klart att hon reagerar.

Sen kom grannen in i går kväll när jag skulle gå och lägga mig och undrade om jag kunde ta hand om deras katt när dem åker bort i början av januari......ja vad säger man.......Ja det kan jag!!!!

Ja ja alla är välkomna............

Idag har jag lagt det sista på julens bestyr och imorgon tänker jag inte sticka ut näsan utanför dörren....i min enfald ser jag en dag i vilans tecken....men det brukar aldrig bli som man tänkt sig.....

Ha det gott alla! Kram Mumin



Det är kul när matte skriver till er:))



Va ska sleven vara om inte där farmor lagar mat:))



Va gör hon mormor? Lite eftertänksam Gustav i sin rallygåstol:) Han e för go!!

Kommentera inlägget här :