Släng vågen.....

publicerat i Allmänt;
eller ställ er inte på den! Jag har inte brytt mig om vågen på den närmaste månaden för jag tycker den är missvisande, inte för det att jag har gått upp i vikt men inte har jag gått ner heller. Men så idag hittade jag ett papper där jag hade mätt mig med måttband för ca ett år sedan då jag riktigt började träna regelbundet. Jisses hela 12 cm har försvunnit från min kropp och som jag tror ersatts av muskler eller fördelat sig på ett annat sätt över hela Mumin. Ja det var roligt att min idoga träning har gett resultat. Så stirra er inte blinda på den förbaskade vågen, muskler väger mer än fett. Ja nä nu ska jag inte sitta här och "skryta" över mig själv men det är klart man blir glad när det ger resultat:)

Nu ska jag åka till Gustav den lille gaphalsen, han har blivit jättegrinig undrar om det är kolik? Ja det ska bli riktigt roligt att få gosa lite med han idag. Kram alla ha en bra dag! Ps jag har inte rökt ännuDS

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gösta!!:

HEEJ Lilla Mumin!!Jag undrar vad din gube väger,för han har ju varken Muskler eller fett,så om han börjar träna,undra vad det är han får då ???



Kram Body!!Gösta!!

2:a kommentar, skriven , av Ninni:

Ja måttbandet säger mer än vågen helt klart!



Stackars lilla Gustav är det magen som spökar det blir till att köpa hem Minifom.



Kramen

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gösta: Nä det är så sant så sant....du han skulle aldrig börja träna och om han skulle det skulle jag få dra honom i rullstol resten av livet:) Men ölen väger väl en del ha ha. Kram på dig!



Ninni: Ja det är bättre med måttband. Ha ha Gustav var världens snällaste idag, jag matade honom och sen stensov han i mina armar:) Gulligt!! Kram vännen!

Kommentera inlägget här :