Lördag eftermiddag.......

publicerat i Allmänt;
Usch inatt vaknade jag av att Pippis telefon ringer, det är otrevligt när det ringer mitt i natten. Pippis svarade men det var ingen i andra änden. Försökte somna om utan att fråga vem det var.....ja jag somnade till slut och vaknade i morse och frågade då Pippis vem det varit. Sonen. Jävlar va rädd jag blev.!!Tankarna for runt i skallen om misshandel och all annan skit som finns ute på stan och när jag ringde sonens mobil hade han telesvar på. Då blev jag ännu räddare.....magen knöt sig femton varv men till slut fick jag tag i han. Nä han hade ringt fel...skulle ringa nån kompis eller nåt och sen hade mobilen dött. Jag sa till sonen att även när du är 50 år så tänker jag förfölja dig tills jag ligger i graven, så skrattade han och sa att jag är ju så stor nu så ta det lugnt morsan...........nä du är fortfarande liten för mig svarade jag och kommer att så förbli. Kycklingmamma är vad jag är men på ett sätt tror jag det är bra, det är så många ungdomar och barn som aldrig har några föräldrar som bryr sig, så egentligen ska han vara glad över sin kycklingmamma:)

Sen har det varit trädgårdsarbete hos svärmor. Gräsklippning och lite vattning av blommor. Hon ligger fortfarande på sjukhuset och är väl inte riktigt kry, men vad kan man begära när hon är 90 år.

Sen var Pippis och jag i verkstan och där träffade vi lite gubbar som bjöd på te och kaffe och lite tjöt....nu väntar middagen......fläskkotletter.....sen ikväll blir det ostkväll. Kram ha en go lördagskväll! Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Kersti:

Låter som en skön dag.

2:a kommentar, skriven , av Nalle:

Ha en fin kväll, kram !

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

Jag hade blivit dörädd jag med!



Va vi är duktiga du&jag...du över två veckor och jag snart en!

jag dricker vin och känner inget röksug..jag fattar inget!?



Här blir det ostbricka med..kramen

4:e kommentar, skriven , av Mumin:

Kersti: Ja morgonen var inte bra men resten av dagen var härlig. Kram



Nalle: Tack vännen! Kram



Ninni: Ja jäkla ungar va rädd jag blev. Ja du vi är duktiga du och jag. Jag dricker vin jag med men jag skulle inte vilja ta i en cigarett....så himla bra e vi:) Gött med ostbricka, ska snart duka fram.Kram vännen!

5:e kommentar, skriven , av Fia:

Fy,vad läskigt det är med telefonsamtal mitt i natten. Man hinner tänka tusen tankar på en sekund, och man målar upp otäcka scenarier. Tur att det inte var något allvarligt den här gången.

Vad duktig du är som klarar av att låta bli att röka! Härligt, kämpa vidare!

Kram, Fia

6:e kommentar, skriven , av Ninni:

Ha en skön söndag min vän..kramen

Kommentera inlägget här :