Hej på er!

publicerat i Allmänt;
Nu är dottern bättre men fortfarande svag. Dem försöker få upp Hb värdet så gott det går så nu åker vi ner till Varberg och hälsar på. Tar med mig kameran och kommer väl ikväll att förevisa lile Gustav här på bloggen.

Många kramar Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Fia:

Grattis! Vad roligt att barnbarnet äntligen har kommit! Hur känns det att vara mormor då?

Det var ju tråkigt att dottern hade en jobbig förlossning, men jag hoppas att hon återhämtar sig snabbt. Hoppas att de inte stressar och skickar hem henne för tidigt, utan att hon får vård och hjälp tills hon mår bra igen.

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Fia: Tack ska du ha! Nä dem är rätt bra där nere på sjukhuset och hon kommer inte hem förrän värdena är bra. Det är underbart att vara mormor, fast jag känner mig lite gammal:) Kram vännnen! Mumin

3:e kommentar, skriven , av Kersti:

Så skönt att hon är bättre. Och så spännande att hälsa på och få se det lilla livet.

Jag fick en ny dator när jag fyllde år och nu kommer jag inte in till dig från den. Har tappat bort användarnamnet och lösenordet. Kan du maila de till mig snälla. Tack.

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Uhhh va spännande!!



Kramen

5:e kommentar, skriven , av Ingegerd:

Låter bra att de behåller dottern tills hon är tillräckligt stark för att åka hem. Det är ju då man kommer hem som man kan känna sig lite darrig även om man längtat hem.

Det blir spännande att få se bilder på lilleman!

6:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Skönt att hon är lite piggare.Och bra att dom inte skickar hem henne för tidigt,jag tycker hon ska stanna kvar så länge hon får.Spännande o kul att få komma o titta på lilldrängen.

7:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Grattis lilla Mormor! Skönt att det verkar gå åt rätt håll med dottern. Den lille är säkert underbar. Väntar på kort!

Kommentera inlägget här :