Gokväll i stugorna

publicerat i Allmänt;
Idag har jag varit och shoppat loss lite. Fick tag i två jumprar och ett par svarta jeans....var riktigt snyggt:) Men jag förstår mig inte på modet denna höst. Jag vill gärna ha en blus, men man ser ju ut som man är med barn när det stramar åt under bysten. Men dem rutiga blusarna är söta, ska ta och se om jag inte får tag i nån sådan.

Gympat har jag gjort också och det var kul som vanligt. Jag har träffat en tjej där som är väldigt trevlig, vi brukar gå på samma pass och det blir ju att man pratar lite grann med varandra. Trevligt med nya bekantskaper:)

Pippis har kommit hem.......just nu sitter han eller halvligger i soffan......och sover som en gris ha ha. Den gamle mannen tål inte såna utfärder längre......mycket av det goda skulle jag vilja säga så det är självförvållat, men han har haft det kul och det är huvudsaken. Han kallade mig för snygging när han kom hem , ha ha,  men han sa också att damerna i Lettland var tjusiga med stillettklackar och allt. Det kan jag inte gå i längre så han får nöja sig med att jag har mina Eccoskor och traskar omkring i:))

Kan ni tänka er att jag är trött och känner mig riktigt sömnig just nu. Jag tog den nya medicinen i kväll igen. Jag får väl ge den en chans till..............Gonatt med er alla! Kram Mumin

Kommentera inlägget här :