Godmiddag.....

publicerat i Allmänt;

Trött e jag idag och hade ont i urinvägarna när jag vaknade i morse. Jäkla skit också, det som har varit så bra. Men jag lämnade ett urinprov till läkaren idag men det var inga bakterier utan min vanliga urinrörskatarr som är igång igen. Det får bli lokalbehandling framöver igen, har fått 4 tider som jag ska gå på

Annars inget upphetsande idag, lille Gustav är grinig igen, men det tar ju sin tid att vänja sig dels för honom själv och för mor och far. Och har man ont i magen när man inte kan tala om det är det ju inget roligt........men det går över efter några veckor får vi hoppas.

Min bild som var med i tävlingen kom på bronsplats och det är jag glad över......kanske ska gå en fotokurs och bli lika bra som ni andra med era härliga bilder, nä det duger som det är tror jag........

Idag blir det pannbiff till middag, ingen träning idag det orkar jag inte.....Kram ha det gott! Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Stackars dig...inge kul! Bra idé att inte träna idag...själv är jag tjurig för att jag inte kan ut och och promenixa...får se till att bli av med luftrörskatarren först.

Du urinrör jag luftrör!!



Kramen



PS hoppas inte Gustav har fått kolik DS

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Usch då!!Vad besvärligt med såna återkommande krämpor.Jag har ju mina lungor som kommer o går. Jaja.. vi har krämpor allihopa tror jag. Synd om lilla familjen om Gustav har magont. Det känns ju lite jobbigt o nervöst också innan man lärt känna varandra o hunnit få rutiner.Jag minns själv så nervös man var att man inte gjorde rätt o så.

Det var ju så annorlunda då mot nu. Mycket bättre nu förstås.

Hoppas mormor mår bättre i morgon. Kramis!

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

Hoppas du mår bättre i morrn..sov gott min kära Muminvän!

4:e kommentar, skriven , av Nalle:

Hej å hå , det där verkade inte kul alls. Hoppas du blir bätte snart.

Har ni provat spädbarnsmassage på Lillen? Jag har certifikat i det, faktiskt.

Prova, det kanske hjälper honom med gaserna. Se rörelserna på

http://www.sjukvardsradgivningen.se/artikel.asp?CategoryID=27627.

Men ni kanske redan provat det.

Överstimulera inte. Han är ju så liten än.

Tredje plats ! Det var ju jättebra ju.

Kram Nalle

5:e kommentar, skriven , av Nalle:

Hallå Mumin, hur är det idag då ?

Kram

6:e kommentar, skriven , av Nalle:

Gör massagen med mycket lätta rörelser, eftersom han är så liten än. Inte trycka. Som smekningar över magen med vågrörelser. Inte för mycket heller. Eftersom han är liten, så ska man inte överstimulera. Men det kan hjälpa. Hoppas !

Kram

7:e kommentar, skriven , av Nalle:

Gör massagen med mycket lätta rörelser, eftersom han är så liten än. Inte trycka. Som smekningar över magen med vågrörelser. Inte för mycket heller. Eftersom han är liten, så ska man inte överstimulera. Men det kan hjälpa. Hoppas !

Kram

Kommentera inlägget här :