Trädgårdsfint.......

publicerat i Allmänt;
har jag gjort idag. Först krattade jag trädgårdslandet och tog bort allt gammalt skräp och sen var det gräsklipparens tur att få sig en omgång. Men jävlar va förbannad jag blev på denna tingest. Den är ny men sjutton va den är svårhanterlig. Jag svär ve och förbannelse över den men när jag är klar är jag glad att den har tagit sig runt:)) Sen var det iväg till gynekologen för blåskattaren och det var faktiskt ganska kul (hur det nu kan vara det hos en doktor) men när jag låg där med bena i vädret ringde min mobil ilsket och jag blev alldeles generad, det visade sig att det var dottern som ville ha reda på en sak och jag sa till henne att nu timede du in det bra:)) Ja sa hon du får väl stänga av den när du är där sa hon, och det hade hon väl rätt i.
Sen var jag och köpte penseér och planterade och så kom svärdottern på en kopp i solskenet. Sen var det middag åt hungrige Pippis, det är också ganska komiskt egentligen. När han kommer hem står han som ett barn och tittar storögt på spisen och finns där ingen mat framme tittar han lite bekymrat och undrar när jag ska sätta igång...........bortskämd?? JAAA!!
Sen tvättade jag bilen och nu ska jag ta kvällen med en kopp kaffe och nyinköpt glass.

Kram ha en go kväll!

image717

Så här fint blev det runt flaggstången

image718

Heja Blåvitt:))

image719

Titta vad rabarberna kommit långt

image720

Gullvivor redan!!!

image721

Alltså dem här blåa blommorna vet jag inte vad det är. Nån slags gökört kanske? Nån som vet?

image722

Till sist den upphuggna julgranen som skall förpassas till sällare jaktmarker:))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sylvia:

Vilken energi - var hämtar du krafterna ifrån? Tänk att ni ligger så långt före oss i alla fall med våren. Ja. ja - vi lever i ett avlångt land.

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Sylvia: Ja du jag vet inte men ibland så får jag sån energi att den bara bubblar över:)) Visst är det härligt med våren? Kram på dig vännen!

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

Åhh va fint du har gjort..jasså stackars Pippis fick ingen mat när han kom hem..hihi!

Såg att jag hade skrivit galet..har korrigerat det nu..så det så!

Kram, kram

4:e kommentar, skriven , av Gösta!!:

Hej! Jag tror det är en sort som heter Puppis blomma,men jag tror Pippis vet vad den heter på latin,han kan sånt med blommor,han är ju född med gröna fingrar!!


Ha det alla!!
L&L

5:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Tack:)) Ja visst är det väl synd om han stackarn han svälter nog om inte jag hade funnits ha ha. Jag menar inte att vara petig men jag trodde du hade smuttat på vinet eller hade du putsat tangenterna??:)) Kram sov gott!

Gösta: Just det Pippis den allvetande botanikern vet nog vad dem heter....gröna fingrar,ja du om han ändå hade det, tycker mest dem är kolsvarta, men som sagt lite skit skadar väl inte. Nu får du snart komma och dricka kaffe. Ta med dig Lovis! Kram Gösta!!:)) Hälsa den lilla

6:e kommentar, skriven , av Frida:

Gud vad fint det blev i trädgården :) Härligt! Ja, det e så härligt efter man har tränat, man får världens energi kick. Ska du träna imorgon kväll? Kraam!

7:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Jaaa du,va långt du har kommit,det ser ju ut som försommar hos dej. Va fint du gjort med penseer o annat.Jag tror jag ska köpa några penseer jag också.I morrn ska vi åka till stugan o förbereda för vattnet, som sätts igång nästa vecka! Ha en fin dag imorron Mumin lilla! KRAM!

8:e kommentar, skriven , av Mumin:

Frida: Ja det blev fint:) Ja det blir nog ett träningspass. Det är "rockbruden" i eftermiddag. Kram på dig!

Gunvor: Ja du det är riktig försommar här nere:)) Ja din fina stuga, skönt att ha den när sommaren kommer. Kram på dig!

9:e kommentar, skriven , av Frida:

Wictor är helt såld på Chelsea. Helt galen. Haha! Han bara läängtar tills nästa vår då han ska dra med mig till england för att titta på dom :) E det spinning eller? Rockbruden? Kram!

Kommentera inlägget här :