Den 8:e april.....

publicerat i Allmänt;
lämnar jag åt historien......tror ni det blev som jag hade tänkt mig? Näääää. Hade såna fruktansvärda mardrömmar i natt så när jag vaknade vid 4 tiden vågade jag inte somna om. Alltså jag sover men det är ju ingen bra sömnkvalité om ni försår vad jag menar. Jag jagar mig själv hela tiden i drömmen och är alldeles slut när jag vaknar och drömmer om allt och alla och jag bara jagar mig vidare i drömmen tills jag vaknar med världens huvudvärk och hjärtat bankar så det håller på att hoppa ur "prästbetyget". Så idag blev det ingen cykeltur och inga vitsippor heller för den delen. Fasen också.......men det kommer nya cykeldagar, får trösta mig med det. Jag vet inte om jag vågar gå och lägga mig i kväll......det här blir ju nästan som en fobi........jag önskar att jag kunde sova gott.......jag har ju sovit ganska bra en längre tid men ska det börja nu igen???? Hoppas att det blir bättre i natt.............Kram och ha en go kväll. Mumin

image695

Den här damen har inga sömnproblem, hon sover gott jämt:))

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sylvia:

Stackars dig - låter inget vidare. Hoppas du får lugnare í natt. Stor kram!

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Fy vad det är otäckt med mardrömmar. Det blir som du säger..man vågar inte som om! Men vi får verkligen hoppas det blir bättre inatt! Det blir nya dagar för cykling o vitsippor som du sa!
Sov gott kära Mumin! Och många kramar från mig!

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Sylvia och Gunvor: Ja tack ska ni ha för omtanken, men jag är livrädd att gå och lägga mig ikväll:(( Kram till er bägge!

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Usch va läskigt...hoppas verkligen du får sova gott i natt..kramen

5:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ja det är skitäckligt, jag är livrädd. Tack vännen! Kram

6:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Nu hoppas jag att damen har vågat sova inatt och att hon e utvilad! Här är vintern i full gång!
Ha en go dag kära MUMIN! Och stor KRAM!

7:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Ja det var något bättre i natt men fortfarande mardrömmar:(( Jag ska testa med en blodtryckstablett i natt så får jag se om det blir bättre. Stor kram tillbaka!

8:e kommentar, skriven , av Pialotta:

Usch ja det här med sömnen är ett gissel.. jag sover så där.. vaknar och somnar om.. behöver minst 6 timmar sömn för att må någolunda bra. Hoppas du slipper marisarna i natt då.. det där är hemskt.
Vitsipporna väntar på dig, de springer ingen stans:-)
Kramkram

9:e kommentar, skriven , av Mumin:

Pialotta: Ja fy f-n rent ut sagt, det är ett litet helsike att inte få sova gott och såna hemska mardrömmar, usch, ja vitsipporna är väl kvar ett tag till. Kram och tack för omtanken

10:e kommentar, skriven , av Ninni:

Har du sovit på dan idag, din stackare??

11:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ja det har jag gjort.....tack min vän

Kommentera inlägget här :