Kanontrött......

publicerat i Allmänt;

e jag nu. Jag passade ju Enya för första gången alldeles ensam och jag var skitnervös inför det här. Skulle hon lyda mig? Hur skulle det gå med Stolla och Enya ihop? Kunde jag promenera med henne? Ja det var många frågor jag hade i mitt huvud i går kväll innan jag somna......och så vaknade jag kl halv sex naturligtvis och kunde inte somna om..........först kom Shibbie med Enya kl kvart över åtta och hon var så glad att se mig den lilla voffsingen. Sen gick matte och då undersökte hon huset grundligt.....helt plötsligt var hon borta och jag sprang efter henne och shit!! det låg en död fågel under sängen som Stolla hade släpat in i natt och Enya började tugga på den. Panik!! Jag slet ur fågeln ur munnen på henne och jag blev alldeles gäggig av massa fågelkadaver....ouff......sen borstade jag tänderna och tänkte nä jag får ge mig ut med henne så hon lugnar ner sig och hon spatserade riktigt fint i skogen, sen satte hon sig ner och ville gå tillbaka och då gjorde vi det. Väl hemma så tog hon sitt tuggben och gick och la sig i köket och somna och jag la mig på soffan och vilade mig. Jag vågade inte somna för jag vet ju inte om hon vaknar helt plötsligt och springer iväg............

Sen gick vi ut i en halvtimme igen och vi travade i skogen och hon tyckte det var jättekul. Hon jagade kråkorna som skrattade åt henne....ha ha det tyckte jag var kul!! Sen hem igen men då kom Stolla och ville ha mat och den hade jag ju tagit bort för annars äter Enya upp kattmaten. Så det var lite dividerande men till slut löste det sig

Sen kom husse vid halv två och tog med sig henne för då skulle jag till doktorn och det gick bra där så det var ju tur! Nu är det bara tandläkarn i morgon och svärmor....det är inte så bara....för det första är ju Torsten så hårdhänt och svärmor är ju ingen dröm hon heller. När det är över i morgon drar jag en lättnandes suck.!Nä nu skall jag plocka iordning här hemma och det blir en tidig kväll i kväll kan jag säga er. Må så gott alla!

image385

Visst e hon söt lilla Enya?:)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Frida:

TACK så jätte mycket för hjälpen! :)

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Det är som att passa småbarn.
Imorgon vid den här tiden har du lagt lite jobbiga saker bakom dig kram Ting...

3:e kommentar, skriven , av Anna-Maria:

Hej! Jag hittade en massa saker till huset på seconhand. Skålar och fat mm. Jimmie tycker inte om att jag släpar hem en massa skit för det blir så mycket att flytta sedan.

4:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Nu sover nog lilla Mumin så sött hoppas jag! Jag måste säga att du nog haft en jobbig dag idag! Man känner ett stort ansvar när man har hand om en sån liten en och inte är ägaren heller.Men du klarade ju det galant. Usch va jobbigt med fågeln!Gick det bra med hund o katt ihop? Eller hann dom inte träffas? Lycka till hos Torsten tandläkare nu då och med svärmor!
Stora kramar skickas!

5:e kommentar, skriven , av Pialotta/Kaffebönan:

Så stolligt det kan bli och sedan så bra.
En sån liten goding den där vovven:-)
Tandis är inget vidare om han/hon är så hårdhänt:-(
Hoppas det går bra.. här är det så mörkt och skummigt idag så..
Nä nu en kopp kaffe och så vässa "pennorna" igen..
Tjingelong

Kommentera inlägget här :