Här igen......

publicerat i Allmänt;
men jag tror inte jag kommer att blogga så mycket.....får se.......beror ju på vad jag har att komma med....men det behöver väl inte vara så spännande varje gång eller? Helgen har varit intensiv, jag har höstgrävt i trägårn och vart och handlat granris och ljung till graven som jag ska sätta i morgon för då skulle min mamma fyllt år. Jag får väl hedra henne med att sätta ner lite fint så dem trivs där i sina små urnor.........Enya var här igår också, passade henne för sonen och svärdottern var och såg GULD matchen på Ullevi. Jädrans va kul att "blåvitt" vann. Jag är en stor fantast av IFK Göteborg, dem har alltid legat mig varmt om hjärtat så även för resten av familjen så vi var glada igår. Det roligaste var att sonen hade en poster där det stod SM GULD och grattis osv. så i går kväll när våra kära grannar hade gått och lagt sig ( dem är GAISARE) skrev jag lite roligt på den och la den i brevlådan......så det var nog en liten överraskning i morse när dem hämtade tidningen ha ha.

image474

Hälften av landet där "utgrävning" har skett. Jobbigt värre:))

image475

Min lilla "hallowensvan" som jag dekorerat. Tycker det är jätteroligt att göra dekorationer.


Ja ha nu en bra dag alla Kram från Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Jaha fick dom GULD..hur skulle jag kunna veta det..haha!
Grattis!

Du har grejat rejält i helgen märker jag...en liknande svan har jag med!
Kramen

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Just det vännen...hur kan du undgå sånt förstasidesstoff??:))Jepp här har grejats så nu är jag lite trött ser du. Ha det gott ikväll! Kram

3:e kommentar, skriven , av Pialotta/Kaffebönan:

Ja det där med blogg eller inte är en smaksak:-)
För min del fortsätter jag.. något som blivit min livsstil, då jag älskar de där orden, som du vet:-)
Jag hade inte hållit på om jag skulle behövt haft en skyddad blogg. Vill ju att så många som möjligt läser och tar del av det skrivna ordet..
Du har ju fult upp ändå verkar det som.. så mycket löv som du har runt dig:-)
Ha de fint.
Kramar

4:e kommentar, skriven , av Mumin:

Pialotta: Ja jag har ju förklarat varför jag vill ha den skyddad...men tycker ändå det är kul med dem få som skriver till mig. Jag känner ju att dem som kommenterar min blogg nu är riktiga vänner om du förstår vad jag menar och det är roligt att få skriva av sig lite:) Ja du ska ju absolut fortsätta så fint som du skriver, det är en glädje att besöka din blogg och alla dina käcka skivtips.....ja du löv finns det gott om både här och ute, som sagt man kan ju "sparka kling i löven" ha ha Kram på dig!

5:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Hej hej Mumin! Nu är jag hemma igen o har fått snuva,som jag inte haft på länge, länge. Vi hörs i morrn.Natti natti! Kramar på avstånd kan ju inte smitta i allafall.

6:e kommentar, skriven , av Frida:

Astrid Lindgren maraton är när man bara kollar på filmer som Astrid Lindgren har gjort. Typ om jag har Sex and the city marathon kollar jag bara på sex and the city, förstår du? haha! kram!

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

Även om jag har blivit lite mindre bloggare så blir jag glad att få fortsätta hälsa på hos dig min vän kram Ting...

8:e kommentar, skriven , av Anna-Maria:

Tala för dig själv, jag hejar på Nols IK.

9:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Va roligt att du är tillbaka!! Har saknat dig så. Ja vi hörs!! Synd att du blivit förkyld. Kramar tillbaka!
Ting: Det värmer mitt hjärta att du tycker om att hälsa på mig. Tack ska du ha och detsammaa! Kram
Anna-Maria: Å vad i hela fridens dar gör du uppe 5:43?? Ska du jobba eller? Nä du IFK har du alltid gillat.......Nols IK vad är det?? Kram
Frida: Ja då fattar jag, det är ju kul!!:)) Kram

10:e kommentar, skriven , av Ninni:

Morrn Muminvän..läget??

Ha en goo dag glöm inte att vila, kramen:)

11:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Jag kan också känna att jag inte har något speciellt att skriva om, därför går det ibland ganska många dagar mellan jag skriver. Men kul att få lite rapporter om ditt dagliga liv. Det är ju så v lär känna varandra. Småprata om ditten och datten elelr hur. Ha det så bra. Kram

12:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Tack min vän det är bra. Vila var ordet:) Kramis
Sylvia: Javisst är det så, man känner ju att dem som skriver till mig verkligen tycker om att titta på min blogg och lite småprat är ju bara trevligt. Kram på dig!

13:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Hej igen!Hoppas verkligen inte att du ska sluta blogga du också!! Alla verkar ha tappat lusten o orken. Man skriver ju bara när lusten faller på o om man har nåt att skriva om
elller inte det spelar ingen roll! Det är ju kul att höras i alla fall.Jag tycker så mycket om din blogg, det vet du! Jag blir så glad när jag läser hos dej!
Snuvan är redan bättre! Hoppas den var på tillfälligt besök bara! Jag var så uttröttad! Man blir ju det efter en semestervecka!
Hur var det nu..bodde du på Rhodos länge? Och nu blir jag nyfiken.Var det en grek som var kärleken?
Svara bara om du vill!
Tusen kramar till dej från mej!

14:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Tack hjärtat va snäll du e som gillar att läsa min blogg...det är ömsesidigt:) Ja du jag var förlovad med en grek i 2 år och jag träffade honom på Rhodos. Jag har varit där 8 ggr på charterresa och så bodde jag där i tre månader för att testa hur det var....du må tro att jag dansade zorba natten lång när jag var där och min pappa var t.om där nere och hälsade på Jannis mamma och syskon. Ojoj oj sicket äventyr!! Ja jag var dökär och det gick så långt att han bad om min hand av min pappa men sen blev jag så rädd att jag inte skulle klara av situationen i ett annat land mycket beroende på min sjukdom och mina mediciner......jag fegade ur!! Men sen träffade jag Pippis och blev kär igen och sedan 1977 har det bara varit han och jag....det är nog ödet:)) Kram på dig vännen!

15:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Åhh Mumin..vilken underbar kärlekssaga!Då känner du verkligen till Rhodos! Men jag håller med..det var nog ödet som förde Pippis i din väg. Har ni firat 30 år nu eller har ni det kvar? Vi har firat 25 årig bröllopsdag på Rhodos! Vi gifte oss sent. Vi har ju varit tilsammans i över 40år. Sååå gamla är vi! Haha men känner oss som 40!
Kramis kramis!

16:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Ja det var en kärlekssaga som heter duga.....jisses va kär jag var men lille Pippis blev jag också jättekär i och är fortfarande fast det är på ett annat plan nu......det killar ju inte i magen precis när jag ser han...ha ha men 1977 träffades vi så vi har varit ihop i 30 år och vart gifta i 28....strävsamt gammalt par liksom du och din gubbe. Grattis förresten till 25 år!! Kram till dig!

17:e kommentar, skriven , av Anonym:

Hejsan på dig Mumin hoppas att du vilar och pillar lite i naveln ibland Och när du kört fingret färdigt åt ena hållet kan du väl byta håll. Kramelikram Ting...

18:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ting: Nä jag vilar inte ha ha....har kört ett spinningpass på en timme.....va du va rolig idag då......pilla navelludd *skrattar nästan ihjäl mig* Kram på dig!

19:e kommentar, skriven , av Pialotta/Kaffebönan:

Nej då det behöver det inte vara.. blogga på du som du gör.. det är härligt att läsa dina rader och så har hon satt på sig solglasen oxså ser jag:-)
Krääääääääääääm

20:e kommentar, skriven , av Ninni:

Morrn morrn..vaken??

Inatt har jag sovit som en stock..ha en bra dag, kramen

Kommentera inlägget här :